Obnoviť stránku

Sharks 750C

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sharks 750C

Kalové čerpadlo značky Sharks je ideálnym pomocníkom pri odčerpávaní vody napr. z bazéna, pivnice či jazierka. Čerpadlo si poradí aj s vodou, ktorá bude obsahovať tuhé častice až do veľkosti 35 mm. Jeho výkon sľubuje prečerpanie až 12500 litrov znečistenej vody za hodinu. Plavákový spínač je plne automatizovaný podľa hladiny čerpanej kvapaliny, prípadne ho možno fixovať k telu čerpadla, a tým nastaviť výšku hladiny a spínania.
Kvalitne vyhotovené obežné koleso zaistí veľmi nízku hlučnosť a dlhú životnosť aj pri vysokom vyťažení. Oproti štandardným čerpadlám je tento model vybavený nastaviteľným systémom na čerpanie lokálne znečistenej vody s veľkosťou nečistôt do 1 mm alebo na čerpanie kalových vôd s nečistotami do 35 mm. Ľahká manipulácia je zaistená pomocou pevného držadla na tele čerpadla, na fixáciu a spustenie poslúži pribalené lanko.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľný systém
  • Kvalitné obežné koleso
  • Nastaviteľná výška dna
  • Držadlo zaistí ľahký transport
  • Lanko v balení

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 8 m
Dĺžka kábla 10 mm
Hmotnosť 5 kg
Max. hĺbka ponoru 0,01 m
Max. tlak 0,8 bar
Max. veľkosť pevných častíc 35 mm
Prietok 12 500 l/h
Výkon 750 W
Druh ponorného čerpadla Na kalnú vodu, Do studne
Plavákový spínač Áno
Priemer prípojky 25 mm (1")
Kód:  BOK035f2
Produktové číslo:  SHK451
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17