Obnoviť stránku

Sengled Boost GU10 white 3.7W 2700K stmievateľná

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sengled Boost GU10 white 3.7W 2700K stmievateľná

Podporte svoju WiFi sieť pomocou LED žiarovky Sengled Boost! Táto skvelá novinka, ktorá kombinuje úspornú LED žiarovku s integrovaným WiFi Repeaterom, je elegantným riešením slabého pokrytia bez potreby voľnej zásuvky. Ovládajte svoju WiFi sieť, rovnako ako intenzitu svetla v miestnosti, priamo zo svojho smartfónu!

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia úspornej LED žiarovky s praktickým WiFi Repeaterom
  • Ovládanie pomocou jedinej, zadarmo dostupnej aplikácie v smartfóne
  • Stmievateľná žiarovka
  • Prirodzené, teplé biele svetlo
  • Svetelný uhol 36°

Buďte pánmi svetla aj WiFi!

Sengled Boost vám prináša prirodzené, stmievateľné biele svetlo, ktoré môžete ovládať priamo zo svojho telefónu. Okrem toho funguje aj ako praktický WiFi repeater, ktorý váš internet vnesie aj do tých najtemnejších zákutí domu. Vďaka špeciálnej aplikácii budete mať osvetlenie aj WiFi úplne vo svojich rukách. Žiarovka je navyše bleskovo pripravená na použitie - stačí ju len rozbaliť, zaskrutkovať do objímky a potom si už len užívať funkcie, ktoré ponúka.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks

Typ a tvar

Typ žiarovky LED

Rozmery

Priemer 50 mm
Dĺžka 83 mm
Kód:  SNG010d
Produktové číslo:  A01-GU10EAW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04