Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sekera PREMIUM, 1000 g, JUCO, ENPRO

20,78 €

Sekera PREMIUM, 1000 g, JUCO, ENPRO

Potrebujete nástroj, ktorý vám uľahčí prácu s drevom? Táto štiepacia sekera Euronářadí ľahko a rýchlo spracuje väčšie kláty a kusy dreva. Jej konštrukcia je navrhnutá tak, aby maximalizovala pohodlie a znižovala únavu ramien a chrbta aj pri dlhom používaní. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 38 cm je primárne určená pre nadštandardné rozmery polien. Ideálnu konštrukciu podčiarkuje aj hmotnosť 1000 g, ktorá napomáha k nabratiu správneho švihu na každé drevo. Súčasťou balenia je okrem sekery na drevo tiež chránič ostria. So sekerou Euronářadí vám pôjde práca ako po masle.

Zásadné prednosti sekery Sekera PREMIUM, 1000 g, JUCO, ENPRO

  • Euronářadí sekera nájde širokú škálu využitia
  • Táto štiepacia sekera s prehľadom rozštiepi aj väčšie kusy dreva
  • Celková dĺžka je 38 cm
  • Váži 1000 g
  • V balení sa okrem sekery nachádza aj chránič ostria
  • Porisko je spracované z dreva

Výborne sa s ňou manipuluje

Sekera Euronářadí vám bude dlhodobým spoločníkom. Porisko je vyrobené z dreva, čo garantuje jeho pevnosť a odolnosť. Drevená násada vás nebude v zime chladiť a v spotených dlaniach nebude kĺzať.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Štiepacia

Dĺžka

Celková dĺžka 38 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1 000 g

Vlastnosti

Materiál poriska Drevo

Súčasť balenia

Súčasť balenia Chránič ostria
Kód:  ZDnar1075
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  119353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18