Obnoviť stránku

Scheppach UMF 1600

4,7 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
72,90 €

Scheppach UMF 1600

Tento šikovne spracovaný praktický stojan oceníte v každej dielni. Je určený predovšetkým pre pokosové píly, kde jeho výhody oceníte hlavne tým, že vám poslúži ako flexibilný pracovný stôl. Váš stroj tak nebude zbytočne zaberať miesto na ponku a vy ho tak môžete umiestniť pred dielňu, čo oceníte napríklad pri krátení dlhých profilov.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický stojan za skvelú cenu
  • Vhodný pre 95 % pokosových píl na trhu
  • Ideálne pre prenášanie
  • Kvalitná a odolná konštrukcia
  • Sklopné nohy
  • Nosnosť až 150 kg

Všestranný pomocník

Celá konštrukcia je tvorená z kombinácie ľahkého hliníka a ocele, teda je veľmi pevná, stabilná, ale rovnako aj ľahká. Váži iba 12 kg a je ideálnym riešením pre domácich majstrov, ktorí potrebujú pracovať na rôznych miestach a stojan často prenášať. Upínacie lišty na pílu sú vybavené rýchloupínacím systémom a dvojité príložné ramená sa dajú nastaviť v rozsahu 100 – 165 cm bez použitia náradia. iste oceníte aj výškovo nastaviteľnú valčekovú dosadacú plochu s profilom, ktorá dobre poslúži ako doraz pri krátení dosiek. Odporúčané zaťaženie je 150 kg, čo z neho robí všestranného pomocníka pre rôzne úkony.

Parametre a špecifikácia:
Výška stojanu:
81 cm
Rozsah predĺženia ramien:
100 – 165 cm
Max. zaťaženie stojanu:
150 kg
Hmotnosť:
12 kg
Rozmery:
100 × 58 × 81 cm

 
Kód:  GAR370c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5907103900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09