Obnoviť stránku

Scheppach SD 1600 V

4,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
109,90 €

Scheppach SD 1600 V

Vylepšite si svoju dielňu alebo učebňu pre modelárov unikátnou lupienkovou pílou Scheppach SD 1600 V, ktorá zvláda s prehľadom aj zložité tvary rezov. Silný indukčný motor s príkonom 120 W s nastaviteľnými kmitmi od 500 - 1 700 za minútu zaistí presné vedenie rezu na rôznych materiáloch - drevo, plast, kovy atď. bez zbytočných vibrácií.

Bezpečnosť pri rezaní zabezpečuje priehľadný kryt pílkového plátku. Výhodou tejto píle je aj ventilátor, ktorý odfukuje piliny z rezu a tak ho udržuje stále prehľadný. Iste oceníte aj systém naklápania stolíka v rozmedzí 90 ° až 45 ° a praktické LEDkové osvetlenie.

Výmena pílkového listu je veľmi jednoduchá, vďaka rýchloupínaciemu gombíku. Systém pripevnenia umožňuje používať najviac rozšírené tvary pílkového listu. K dispozícii je aj odsávací konektor a úložný priestor na pílkové plátky.

Hlavné prednosti

  • Vhodná do dielne i školskej učebne
  • Lupienková píla s minimálnymi vibráciami
  • Regulácia kmitov
  • Zabudovaný ventilátor na odfukovanie pilín
  • Možnosť odsávania pilín
  • Priehľadný kryt a samostatné osvetlenie pracovnej plochy
  • Jednoduchá výmena pílkového listu
Kód:  GAR355m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901403903
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17