Obnoviť stránku

Scheppach DS 920

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
102,90 €

Scheppach DS 920

Pri práci so sadrokartónovými či polystyrénovými doskami príde časom rad aj na prípravu povrchu pred lakovaním alebo leštením. Pokiaľ ide o väčšiu plochu, je prebrúsenie povrchu celkom náročná záležitosť, vrátane množstva jemného prachu.

Práve s tým vám pomôže profesionálna brúska Scheppach DS 920 s výkonom 710 W s nastaviteľnou rýchlosťou od 700 až po 1 700 otáčok za minútu. Brúska má teleskopickú rukoväť, ktorá má po vysunutí až 170 cm, takže sa dostanete aj na vzdialenejšie miesta, kde je nutné brúsenie.

Brúska obsahuje 4-metrovú odsávaciu hadicu, ktorú stačí pripojiť na bežný vysávač a tým výrazne zredukujete prašnosť pri brúsení.

Za zmienku stojí rozmer brúsnej podložky na suchý zips, ktorý činí 225 mm. Výmena brúsneho papiera je veľmi jednoduchá, v balení nájdete 6 ks brúsnych papierov. Brúska má ergonomický tvar a mäkčené protišmykové držadlá, čo uľahčuje prácu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálna na brúsenie väčších plôch zo sadrokartónu
  • Regulovateľná rýchlosť otáčok
  • Dlhá odsávacia hadica
  • Teleskopická rukoväť až na 170 cm
  • Výmena brúsnej podložky na suchý zips
  • Ergonomický dizajn pre pohodlnejšiu prácu
 

Parametre a špecifikácia

Príkon

Príkon 710 W

Súčasťou balenia

Súčasť balenia brúsny papier, Odsávací adaptér
Počet papierov 6 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 4,3 kg

Napájanie

Napájanie Sieťové
Kód:  GAR355h2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5903804901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07