Obnoviť stránku

Scheppach Basa 3 400 V

Garancia najlepšej ceny
723,90 €

Scheppach Basa 3 400 V

Pásová píla Scheppach BASA 3 je profesionálny stroj, ktorý v sebe zahŕňa väčšinu jedinečných technologických riešení z celej série BASA, ovenčených mnohými titulmi. Táto stolová píla tak ponúka oveľa viac, než jej konkurenti v triede. Všetko začína veľmi precíznym vedením pílového pásu na troch kalených heavy-duty valčekoch, a to ako nad, tak aj pod stolom. Pás je presne vedený na veľkom, špeciálne centrovanom a brúsenom kolese s gumovým povrchom. To je súčasťou unikátneho systému nastaviteľnej rýchlosti Vario Drive. Horná časť držiaka pílového pásu je výškovo nastaviteľná otáčaním ovládacieho kolieska. Pás sám sa dá bleskovo vymeniť vďaka jednoduchému mechanizmu s rýchloupínacou pákou.

Masívny stolík je vyrobený zo zliatiny hliníka a dá sa naklápať v rozmedzí – 8° až + 45°. Stolík dodáva dostatočnú podporu na obrobok a vďaka úprave povrchu výrazne znižuje trenie, takže obrobok po ňom môžete úplne presne posúvať. Veľmi presné pravítko, osadené na zlepšenie čitateľnosti merača zväčšovacím sklom, sa dá uchytiť z oboch strán pílového pásu. Píla sa vyznačuje aj vynikajúcimi hodnotami reznej výšky a šírky, ktoré robia 205 mm a 306 mm. Pásová píla je tiež vybavená konektorom na pripojenie odsávača pilín a robustným stojanom s kolieskami a výsuvnou pákou na ľahký transport.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodná na Drevo, Kov, Plasty
Pohon Elektrický
Vlastnosti Výklopný rám, Uhlové pravítko, Posuvný doraz
Funkcie Regulácia otáčok, nastavenie uhla rezu
Materiál konštrukcie Kov
Napätie napájania 380 V

Špecifikácia

Rez Pozdĺžny, Priečny, Oblúkový
Výkon 700 W
Počet otáčok 750 ot./min
Min. rezná rýchlosť 370 m/min
Max. rezná rýchlosť 750 m/min
Max. rezná výška 205 mm
Max. rezná šírka 306 mm
Uhol rezu 45 °

Pílový pás

Hrúbka 3 mm
Šírka 15 mm
Dĺžka 236 cm

Rozmery a hmotnosť

Výška 166 cm
Šírka 55 cm
Hĺbka 160 cm
Hmotnosť 75 kg

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  SCHEpil05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1901503902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03