Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RYOBI RAC805

RYOBI RAC805

Je pre vás práca na záhrade namáhavá a hľadáte spôsob ako si ju spríjemniť a uľahčiť? Práve pre vás je určený tento ramenný popruh RYOBI RAC805. Popruh je vhodný pri práci s prerezávacími teleskopickými pílami a plotostrihmi. Vďaka skvelej ergonómii sa prispôsobí vášmu telu. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby niesla hmotnosť vášho náradia a vy sa tak môžete sústrediť iba na váš pracovný výkon. Kovová skoba a plastové vrecko popruhu RYOBI RAC805 zaistí, že vaše náradie bude umiestnené v konštantnej pracovnej pozícii a práca vám pôjde ľahko od ruky.

Kľúčové vlastnosti pracovného popruhu RYOBI RAC805

  • Skvelá ergonómia sa prispôsobí akejkoľvek postave
  • Popruh má dve nastaviteľné oblasti – ramennú a pásovú
  • Pásová časť popruhu RYOBI RAC805 obsahuje plastové vrecko na zasunutie konca vášho náradia
  • V strednej časti sa nachádza kovová skoba na ukotvenie vašej záhradnej techniky
  • RYOBI RAC805 je kompatibilný nielen s produktmi tohto výrobcu, ale aj s väčšinou ostatných značiek
  • Hmotnosť chrbtového popruhu je iba 0,7 kg

Popruh RYOBI RAC805 sa postará o vaše pohodlie pri práci

Pracovný popruh RYOBI RAC805 bol navrhnutý na uľahčenie vašej práce na záhrade. Je skvelý pomocník pri prerezávaní stromov a zastrihávaní živých plotov. Prednosťou chrbtovej konštrukcie RYOBI RAC805 je, že preberá hmotnosť vášho náradia a manipulácia s ním sa stáva veľmi jednoduchou. Obe časti popruhu si nastavíte presne tak, ako práve potrebujete. Vďaka kovovej skobe v strednej časti popruhu si zaháknete vaše pracovné náradie, zatiaľ čo plastové vrecko v pásovej oblasti sa postará o jeho presné usadenie. Títo dvaja pomocníci zaistia konštantnú pracovnú pozíciu vášho náradia a pomôžu vám dosiahnuť dokonalé výsledky. Pri práci oceníte jeho hmotnosť iba 0,7 kg. Popruh RAC805 ponúka výbornú kompatibilitu nielen s plotostrihmi, prerezávacou a odvetvovacou technikou značky RYOBI, ale aj s väčšinou ostatných značiek.

Kód:  RYOBI562
Produktové číslo:  5132002765

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06