Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Ručné náradie

Ručné náradie je alfou a omegou každého majstra, či už príležitostného alebo profesionálneho. Pomáha počas rekonštrukcií aj opráv a nemalo by preto chýbať ani v žiadnej domácnosti. Nie ste si istí, aké ručné náradie potrebujete? Predstavíme vám tie najbežnejšie typy a poradíme, na čo sa používajú.

Spresniť parametre
1237 položiek

Archív - Ručné náradie

V žiadnej dielni nesmú chýbať kliešte, skrutkovače, račne a celé súpravy ručného náradia. K dispozícii je ručné náradie pre domácnosti aj náradie pre firmy. Ručné náradie budete potrebovať na údržbu aj modifikáciu rôznych zariadení, strojov či elektroniky vrátane počítačov. Vyberte si súpravy ručného náradia Gembird, Proskit, Fiskars, Sharks alebo napríklad Fieldmann, ktoré sa vyznačujú kvalitným vyhotovením, pevnosťou a malou mierou opotrebovania.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09