Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rottner DEPOT 6

1,0 1 hodnotení
103,90 €

Rottner DEPOT 6

Poštová schránka s praktickými rozmermi Rottner DEPOT 6 má dostatočné rozmery, aby si poradila so všetkou vašou poštou. Schránka je určená na vonkajšie umiestnenie, takže nemusíte mať strach, že sa vplyvom počasia zničí. O svoju poštu nemusíte mať strach, pretože sa schránka dá zamknúť. Vďaka čomu sa k pošte dostanete iba vy či ľudia, ktorým poskytnete kľúč. K dispozícii má okienko na jednoduchú a rýchlu kontrolu pošty. Materiál, z ktorého je vyrobená schránka Rottner DEPOT 6 je oceľ. Schránka má rozmery 38,5 × 80 × 14 cm.

Základné parametre poštovej schránky Rottner DEPOT 6

  • Schránka je vhodná na vonkajšie využitie
  • Materiál: oceľ
  • Ďalšie vlastnosti: okienko
  • Farba: čierna
  • Veľkosť schránky: 38,5 × 80 × 14 cm

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a typ

Vyhotovenie Vonkajšie

Vlastnosti

Materiál Oceľ
Farba čierna, strieborná
Ďalšie vlastnosti Okienko, Menovka
Šírka 38,5 cm
Výška 80 cm
Hĺbka 14 cm
Kód:  ROTSE203
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  T06368
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09