Obnoviť stránku

ROJAPLAST Závěsné křeslo VIRGINIA

5 1 hodnotení

ROJAPLAST Závěsné křeslo VIRGINIA

Veľmi pohodlné, záhradné závesné kreslo VIRGINIA v sivom vyhotovení s nosnosťou 100 kg od popredného výrobcu ROJAPLAST. Toto závesné kreslo ROJAPLAST VIRGINIA využijete nielen pri odpočinku na záhrade, terase či balkóne, ale aj doma. Vyrobené je z vysoko kvalitného umelého ratanu a môže sa tak pýšiť vysokou pružnosťou, odolnosťou voči poveternostným podmienkam, dlhou životnosťou a   stálofarebnosťou. Hojdačka ROJAPLAST VIRGINIA je dodávaná vrátane mäkkých a pohodlných podušiek pre maximálne pohodlie. Stabilná oceľová konštrukcia s práškovou úpravou potom zabezpečí pevnosť a odolnosť tohto závesného kresla.

    

Kľúčové vlastnosti jednomiestnej záhradnej hojdačky ROJAPLAST VIRGINIA

  • Záhradná jednomiestna hojdačka v sivom vyhotovení 
  • Moderný dizajn
  • ROJAPLAST  VIRGINIA závesné kreslo z vysoko kvalitného ratanu
  • Stabilná oceľová konštrukcia
  • Mäkké a pohodlné čalúnenie pre maximálny komfort
  • S nosnosťou 100 kg

Umelý záhradný ratanový nábytok

Umelý záhradný ratanový nábytok vyniká ľahkou údržbou a veľkou odolnosťou voči nepriazni počasia. Nelúpe sa, nevznikajú na ňom nevzhľadné praskliny, je stálofarebný po mnoho rokov. Luxusný polyratanový nábytok má naozaj veľmi široké využitie. Je vhodný pre vnútorné aj vonkajšie priestory, záhrady, terasy, zimné záhrady, balkóny, kancelárie, rokovacie miestnosti, recepcie a ďalšie komerčné aj bytové priestory. Nemusíte nič skladať ani montovať – nábytok je už pripravený na okamžité použitie. Nábytok z umelého ratanu je funkčný, variabilný, je zábavné s ním žiť a užívať si ho. Umelý ratan odoláva UV žiareniu a teplote od +50 °C do -10 °C.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 82 cm
Šírka 125 cm
Výška 195 cm

Vlastnosti

Farba Sivá
Materiál Imitácia ratanu
Vlastnosti Závesná
Nosnosť 100 kg

Vlastnosti

Farba Sivá
Počet miest 1
Nosnosť 100 kg
Výbava Podsedák

Rozmery

Dĺžka 82 cm
Šírka 125 cm
Výška 195 cm

Materiál

Rám Kov
Sedadlo hojdačky Textil

Materiál

Materiál Oceľ, Kov
Podsedák a strieška Polyester
Kód:  ROJ33d1
Produktové číslo:  D0320

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01