Obnoviť stránku

ROJAPLAST Kreslo DENVER

Garancia najlepšej ceny
254 €

ROJAPLAST Kreslo DENVER

Veľmi pohodlné jednomiestne záhradné kreslo Denver v hnedom vyhotovení s nosnosťou 150 kg od popredného výrobcu Rojaplast. Toto ratanové kreslo využijete nielen pri odpočinku na záhrade, terase či balkóne, ale môžete ho umiestniť tiež kdekoľvek do interiéru. Vyrobené je z vysoko kvalitného umelého ratanu a môže sa tak pýšiť vysokou pružnosťou, odolnosťou voči poveternostným podmienkam, dlhou životnosťou a stálofarebnosťou. Kreslo je dodávané vrátane mäkkej a pohodlnej podušky pre maximálne pohodlie. Do kolekcie je tiež možné zakúpiť ďalšie produkty zo série Denver.

Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Denver

  • Záhradné jednomiestne kreslo v hnedom vyhotovení v modernom dizajne
  • Rojaplast Austin kreslo z vysoko kvalitného ratanu
  • Farba ratanu hnedá
  • Mäkké a pohodlné polstrovanie v hnedej farbe pre maximálny komfort
  • Vhodné do interiéru aj exteriéru
  • Nosnosť 150 kg

Umelý záhradný ratanový nábytok

Umelý záhradný ratanový nábytok vyniká ľahkou údržbou a veľkou odolnosťou voči nepriazni počasia. Nelúpe sa, nevznikajú na ňom nevzhľadné praskliny, je stálofarebný po mnoho rokoch. Luxusný polyratanový nábytok má naozaj veľmi široké využitie. Je vhodný pre vnútorné aj vonkajšie priestory, záhrady, terasy, zimné záhrady, balkóny, kancelárie, rokovacie miestnosti, recepcie a ďalšie komerčné aj bytové priestory. Nemusíte nič skladať ani montovať – ??nábytok je už pripravený na okamžité použitie. Nábytok z umelého ratanu je funkčný, variabilný, je zábavné s ním žiť a užívať si ho. Umelý ratan odoláva UV žiareniu a teplote od +50 °C do -10 °C.

Ďalšie užitočné informácie

Výška výrobku: 75 cm
Šírka výrobku: 62 cm
Hĺbka výrobku: 66 cm
Nosnosť: 150 kg
Kapacita: 1 osoba

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Hnedá
Materiál Umelý ratan
Nosnosť 150 kg
Počet stoličiek 1

Hmotnosť

Hmotnosť 12 kg

Rozmery

Dĺžka 66 cm
Šírka 62 cm
Výška 75 cm

Materiál

Materiál konštrukcie Hliník
Materiál sedadla/opierky chrbta Umelý ratan
Kód:  ROJ32g52
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1092
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08