Obnoviť stránku

Riwall RLT 92 H

Príslušenstvo k tovaru

Riwall RLT 92 H

S týmto špičkovým traktorom pokosíte vašu záhradu či lúku za chvíľku. Pomôže vám k tomu predovšetkým extra veľký kôš s objemom 240 litrov, ktorý môžete vysypať z miesta vodiča. Tento záhradný traktor popredného výrobcu záhradnej techniky Riwall v elegantnom žlto-čiernom vyhotovení disponuje zadným vyhadzovaním a záberom 92 cm. Precízny štvortaktný motor MTD Thorx 420 Evo1 OHV sa môže pochváliť tlakovým mazaním a hydrostatickou prevodovkou Hydro-Gear. Do traktora sa veľmi ľahko nastupuje aj vystupuje. Pre bezpečné kosenie v každých podmienkach sú tu novinky, ako predné svetlomety či protišmykové opierky nôh.

Kľúčové vlastnosti záhradného traktora Riwall RLT 92 H

  • Výkonný štvortaktný motor MTD Thorx Evo 1
  • Dlhšia životnosť motora vďaka tlakovému mazaniu
  • 5 nastaviteľných polôh pre výšku kosenia 30 – 95 mm
  • Pevný oceľový rám pre ľahké nastupovanie a vystupovanie
  • Jazdné vlastnosti pre rôzne typy terénu zaistené kvalitnými 15" a 18" kolesami
  • Veľké predné svetlomety
  • Objem koša 240 l
  • Hmotnosť 195 kg

Špičkové technológie

Traktor disponuje praktickou hydrostatickou prevodovkou Hydro-Gear a 2 rýchlosťami pre jazdu vpred a vzad. Kolískový nožný pedál je tu pre určenie smeru a rýchlosti stroja. Inovatívne excentrické žacie ústrojenstvo umožňuje kosiť aj popri problematických miestach, ako sú obrubníky, kríky, záhony a ďalšie deliace prvky. Minimalizáciu rizika poškodenia hriadeľa umožňujú hladké remene žacieho ústrojenstva. Predné svetlomety využijete pri práci za šera a v noci.

Variabilita využitia záhradného traktora Riwall

Praktické ťažné zariadenie ponúka obrovskú variabilitu použitia tohto záhradného traktora. Pripojte zaň vozík, prevzdušňovač či postrekovač a využite tento traktor nielen na kosenie trávy.

Kvalitné vyhotovenie

Použité kvalitné konštrukčné materiály vystužené oceľovým rámom, veľké 15" a 18" kolesá slúžia ako perfektné jazdné vlastnosti do každého terénu. Chladenie zabezpečuje kapota s bohatým rebrovaním a ovládacie prvky sú precízne rozmiestnené. Pre jednoduché nastupovanie je pevný oceľový rám vyhotovený bez stredového tunela.

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon Benzínový

Motor

Výkon motora 10,7 kW
Typ motora Štvortaktný
Objem motora 439 cm3

Vlastnosti

Hmotnosť 195 kg
Záber 920 mm

Výbava

Výbava S mulčovaním, S centrálnym nastavením výšky kosenia, S variabilnou rýchlosťou pojazdu

Typ kosačky

Typ kosačky Rotačná
Kód:  GARRLT92H
Produktové číslo:  13A2715E676

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02