Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Príslušenstvo ku grilu

 

S pomocou vhodného príslušenstva ku grilu bude samotné grilovanie, údržba aj následné čistenie oveľa jednoduchšie. Užite si grilovanie s rodinou či priateľmi bez starostí. Zaujíma vás, ktoré príslušenstvo na grilovanie je vhodné na bezpečné skladovanie grilu, alebo ktoré pomôcky využijete pri údržbe? Prečítajte si viac.

Spresniť parametre
780 položiek
sweet baby ray's Hickory Brown suggar - Omáčka
sweet baby ray's Hickory Brown suggar
Predaj skončil
Omáčka

Archív - Príslušenstvo ku grilu

Grilovanie, to nie je len samotný záhradný gril alebo elektrický gril, ale aj príslušenstvo ku grilu. Po tom, čo ste si vybrali gril, či už napríklad plynový gril alebo gril na drevené uhlie, poobzerajte sa tiež po grilovacom náradí. Sem radíme grilovacie súpravy, grilovacie rošty a príslušenstvo na čistenie grilov. Kúpte si príslušenstvo na grilovanie značiek Bosch, HI, OEM a ďalších.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11