Obnoviť stránku

POWERPLUS POWX00592

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

POWERPLUS POWX00592

Praktická sada kvalitného náradia spoločnosti PowerPlus urobí radosť nejednému majstrovi. Jedná sa o špičkový set náradia, ktorý obsahuje aku vŕtačku a skrutkovač, pričom nechýba ani 79 kusov príslušenstva.   

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná sada náradia pre kutilské práce
  • Veľké množstvo príslušenstva
  • Všetko uložené v praktickom kufri

Šikovný pomocník

Akumulátorový vŕtací skrutkovač využijete pri všetkých domácich prácach, ale pokojne pomôže aj kdekoľvek na stavbe. Jeho hlavnou výhodou je možnosť zvládnuť úkony aj v miestach bez pripojenia k elektrickej sieti a v zle dostupných a osvetlených priestoroch, kde oceníte LED osvetlenie. O rýchle prehodenie vrtáka či bitu je postarané rýchloupínacím 10mm skľučovadlom. Celé zariadenie je napájané 14,4V Li-Ion akumulátorom, ktorý pri nabíjaní dosiahne svoju plnú kapacitu už po 5 hodinách. Maximálny uťahovací moment dosahuje hodnôt až 32 Nm, ktoré je možné nastavovať až v 20 + 1 stupňoch.   

Príslušenstvo na svojom mieste

Súčasťou balenia je tiež veľmi šikovný kompaktný skrutkovač, ktorý napája 3,6V akumulátor s kapacitou 1 300 mAh. Práve vďaka svojmu prevedeniu a nízkej hmotnosti vám dobre poslúži, ak potrebujete napríklad zaskrutkovať veľké množstvo skrutiek. Celú výbavu dopĺňa 79 kusov vysoko kvalitného príslušenstva, medzi ktorými nechýbajú rôzne typy vrtákov a bitov z CrV ocele, ktoré zabezpečujú dlhodobú životnosť a spoľahlivosť. Kompletné vybavenie je uložené v praktickom kufríku, takže budete mať vždy všetko potrebné po ruke.

Príslušenstvo:

6 × vrták na drevo 3; 4; 5; 6; 7; 8 mm
6 × vrták na oceľ 3; 4; 5; 6; 7; 8 mm
6 × vrták na kameň 3; 4; 5; 6; 7; 8 mm
1 × držiak bitov
60 × 25mm CrV Bity

Parametre a špecifikácia

Akumulátor

Napätie akumulátora 14,4 V
Kapacita akumulátora 1,5 Ah

Typ

Príklep Bez príklepu

Výkon

Max. krútiaci moment 32 Nm

Vlastnosti

Vlastnosti Ukazovateľ stavu akumulátora, LED osvetlenie
Počet rýchlostí Dvojrýchlostná
Kód:  PWP002e
Produktové číslo:  POWX00592
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13