Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Plastia vermikompostér, sl. kosť

4,8 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
137,90 €

Plastia vermikompostér, sl. kosť

Vermikompostér Urbalive predstavuje praktickú multifunkčnú nádobu, ktorá je určená na kompostovanie zvyškov potravín v domácnostiach. Vďaka nej získate vysokokvalitné organické hnojivo na pestovanie izbových aj domácich rastlín. Medzi jeho prednosti patrí kvalitné technologické spracovanie aj moderný dizajn. Ten sa sústreďuje predovšetkým na praktické vlastnosti, ľahkú údržbu a čistenie a zabezpečenie hladkého spracovania odpadu bez zápachu a plesne. Bio odpad sa na vermikompost premení za pomoci dážďoviek, ktoré zaručia domáce kompostovanie. Vermikompostér Urbalive je nenáročným pomocníkom na tvorbu kvalitného hnojiva, ktorý môžete umiestniť na terasu či chodbu vášho domu.

Kľúčové vlastnosti Urbalive vermikompostéra,béžová

  • Multifunkčná nádoba
  • Určená na kompostovanie zvyškov potravín v domácnosti
  • Vďaka vermikompostéru Urbalive získate kvalitné organické hnojivo
  • Kvalitné technologické spracovanie
  • Moderný dizajn
  • Praktické vlastnosti a ľahké čistenie
  • Spracovanie bio odpadu bez zápachu a plesne
  • Domáce kompostovanie za pomoci dážďoviek
  • Vermikompostér vyžaduje teplotu v rozmedzí 5 °C až 25 °C

Ako vermikompostér funguje

Vermikompostér Urbalive funguje na princípe premeny bio odpadu na kvalitné organické hnojivo za pomoci dážďoviek. Preto je potrebné doň pridávať len také veci, ktoré sú na túto premenu vhodné. Zvyšky zeleniny a ovocia, šupky od zemiakov, čajové vrecúška, kávová usadenina, vaječné škrupiny, suché pečivo, zvyšky rastlín, papierové obrúsky, to všetko sú ideálne potraviny a predmety pre kompostér. Do vermikompostéra oproti tomu nepatria mliečne a mäsové výrobky, kosti, masť, olej a chuťovo výrazné potraviny. Ak sa budete držať týchto základných pravidiel, získate vysokokvalitné organické hnojivo.

Praktické vybavenie

Vermikompostér Urbalive obsahuje praktické vybavenie, aby príprava na kompostovanie a následnú premenu na hnojivo bola čo najjednoduchšia. Veko s dreveným držadlom, dve poschodia, spodný diel, vypúšťací ventil, mriežka s textíliou, 4 drevené nohy a 4 skrutky, to všetko je jeho súčasťou. Pre ešte jednoduchšiu manipuláciu vám príde vhod tiež lopatka, rukavice a lepová doska. Vermikompostér Urbalive je jednoducho skvelým praktickým pomocníkom, vďaka ktorému získate veľmi kvalitné organické hnojivo pre vaše rastliny.

Rozmery:
60,5 × 50,5 × 38 cm

Hmotnosť:
6,65 kg

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 50,5 cm
Výška 60,5 cm
Hĺbka 38 cm
Hmotnosť 6,65 kg

Farba

Farba Béžová
Kód:  PLST1902
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1606965040

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11