Obnoviť stránku

PERUZZO PARMA pre 3 bicykle Fe, strieborný

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERUZZO PARMA pre 3 bicykle Fe, strieborný

Chystáte sa s rodinou či priateľmi na výlet alebo dovolenku, ktorú si neviete predstaviť bez bicykla? S nosičom Peruzzo Parma Fe pre tri bicykle je transport vášho dvojkolesového dopravného prostriedku jednoduchý, rýchly a jednoduchý. Nosič umiestnený v zadnej časti vozidla neznižuje aerodynamické vlastnosti automobilu, a tak neobmedzuje jeho rýchlosť na cestných komunikáciách.

Kľúčové vlastnosti

  • Nosič môžete v prípade potreby nakloniť
  • Veľmi pevné uloženie bicyklov
  • Kvôli väčšej bezpečnosť môže byť produkt uzamknutý
  • Počet prepravovaných bicyklov: 1 – 3
  • Nosnosť: 51 kg (3 × 17 kg)
  • Hmotnosť: 17,4 kg
  • Farba: strieborná

Vyrazte na cesty

Tento kompaktný nosič sa veľmi jednoducho inštaluje na ťažné zariadenie v zadnej časti vozidla. Odolný materiál zaručuje dlhú životnosť a vysokú odolnosť proti poškodeniu pri každodennom používaní. Výrobok je vybavený kĺbom, prostredníctvom ktorého môže byť naklonený, ak užívateľ potrebuje voľnú prístupovú cestu do kufra svojho auta. Nosič je určený pre bicykle s maximálnou veľkosťou 29 palcov a hmotnosťou 17 kilogramov. Na nosič možno umiestniť jeden až tri bicykle.

Maximálnu bezpečnosť a ochranu proti krádeži je možné dosiahnuť zamknutím produktu priamo na ťažnom zariadeníBicykel máte možnosť upevniť aj prostredníctvom nastaviteľných ramien a pevných plastových pások priamo ku konštrukcii nosiča.

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 51 kg

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie na ťažné zariadenie

Počet kolies

Počet bicyklov 3

Uzamykateľnosť

Uzamykateľnosť Nosiča k autu

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie sklopný
Konektory a redukcie 13-pinový konektor
Kód:  AUPR3318
Produktové číslo:  8015058070631
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07