Obnoviť stránku

PERUZZO FIRENZE REAR

3,6 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PERUZZO FIRENZE REAR

Bezpečný nosič PERUZZO pre 3 bicykle

Nosič na bicykle PERUZZO FIRENZE REAR umožňuje jednoduchú prepravu 3 bicyklov, vďaka čomu sa stane ideálnym spoločníkom napr. pre rodinné výlety. Spevnené oceľové rúrky s antikoróznou úpravou s kvalitnými hákmi a doťahovacími popruhmi umožnia úplne bezpečné prichytenie bicykla na zadné dvere auta. 


Dvojitý systém zabezpečenia bicyklov

Nosič bicyklov od talianskeho výrobcu PERUZZO je vybavený dvojitými hornými popruhmi a spodným systémom proti ich odrazu. Súčasťou je 6 kvalitných popruhov a 6 hákov, ktoré boli testované na zaťaženie 350 kg. Tieto prvky zaistia bezpečné a stabilné prichytenie kolies na auto aj pri vyšších rýchlostiach jazdy.


Jednoduché upevnenie bicykla

Inštalácia nosiča PERUZZO a následné prichytenie bicykla je veľmi rýchla a jednoduchá. Ramená sú navyše sklopné pre väčšiu úsporu miesta a ľahšie skladovanie napr. v batožinovom priestore auta. Pred kúpou produktu sa uistite, či model vášho auta umožňuje prichytenie zadného nosiča bicyklov.


Certifikácia TÜV

Nosič bicyklov PERUZZO PURE INSTINCT REAR spĺňa prísne európske normy a je opatrený certifikátom TÜV, ktorý zaručuje kvalitné spracovanie produktu podľa najprísnejších nemeckých noriem a bezpečné používanie podľa aktuálnych noriem bezpečnosti práce.

Kód:  AUPR04706
Produktové číslo:  660/3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12