Obnoviť stránku

PARKLIFE Podnos so stojanom hnedá/biela

PARKLIFE Podnos so stojanom hnedá/biela

Ak hľadáte miesto, kam odložíte svoje občerstvenie, knihu alebo akúkoľvek vec, skladací stolík s podnosom PARKLIFE je tou správnou voľbou. Jeho hnedo-biely elegantný štýl vás zaujme svojím precíznym spracovaním. Stolík je vyrobený z certifikovaného naolejovaného agátového dreva a samotný rám je z pozinkovaného kovu, ktorý je práškovo nalakovaný. Praktický stolík s podnosom PARKLIFE je ideálny doplnok na odloženie občerstvenia a následného prenesenia na požadované miesto. Skladací stojan ušetrí miesto pokiaľ stolík s podnosom zrovna nevyužívate.

Kľúčové vlastnosti skladacieho stolíka s podnosom PARKLIFE

  • Skladací stolík s podnosom v hnedo-bielom vyhotovení
  • FSC certifikované agátové drevo
  • Praktický doplnok na odloženie občerstvenia

Jednoduchá údržba

Pravidelným čistením udržíte stolík dlhodobo v bezchybnom staveMydlovou vodou ľahko a rýchlo odstránite nečistoty a impregnáciou zachováte vzhľad a štruktúru dreva. Ak stolík dlhodobo nepoužívate doporučujeme schovať do suchých a chladných miest.

Rozmery:
65 × 45 × 72 cm

Hmotnosť:
10 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Biela, Hnedá
Materiál Drevo, Kov, Oceľ
Tvar Obdĺžnik
Otvor na slnečník Nie

Rozmery

Dĺžka 45 cm
Šírka 65 cm
Výška 72 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Skladacie
Kód:  BUTL0038
Produktové číslo:  10202374
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19