Obnoviť stránku

Panlux LED Linear 8W 118mm stmievateľná neutrálna 3 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panlux LED Linear 8W 118mm stmievateľná neutrálna 3 ks

Ak potrebujete kvalitný svetelný zdroj do vášho svietidla, nie je nič jednoduchšie, ako siahnuť po osvedčenej kvalite od firmy Panlux. Linear 8 W je svetelný zdroj pätice R7s s dĺžkou 118 mm, ktorý šetrí ako životné prostredie, tak vaše peniaze. Vďaka závratnej životnosti 30 000 hodín vydrží svietiť naozaj dlho a svetelný tok 680 lúmenov zabezpečí, že budete všade perfektne vidieť. Rovnako poteší aj široký vyžarovací uhol 120 stupňov, s ktorým osvietite nejednu miestnosť.

To všetko pri neuveriteľne nízkom príkone iba 8 W, takže úspora energie bude oproti klasickým žiarovkám skutočne závratná. Vy tak budete môcť svietiť dlhšie - a bez obáv.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 3 ks

Napätie a príkon

Vstupné napätie 230 V

Typ a tvar

Typ žiarovky LED
Tvar Kapsula
Kód:  PNX444eset

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09