Obnoviť stránku

NATURA Organické hnojivo na jahody 1,5 kg

5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

NATURA Organické hnojivo na jahody 1,5 kg

Každý záhradkár túži po bohatej úrode a zdravých rastlinách. Pomocou organického hnojiva pre jahody a drobné ovocie Natura Agro 1,5 kg toho možno ľahko dosiahnuť. Je vhodné pre jahody, ríbezle, egreše, maliny, černice, vínnu révu a ďalšie ovocie, u ktorého podporuje rast rastlín, tvorbu a vyzrievanie plodov, pričom rastlinám pomáha vytvárať bohatý koreňový systém. Organické hnojivo na jahody a drobné ovocie je certifikované pre ekologické poľnohospodárstvo a je zložené len z prírodných látok. 1,5 kg balenia hnojiva vystačí na cca 15 – 150 m2.

Kľúčové vlastnosti organického hnojiva pre jahody a drobné ovocie 1,5 kg

  • podporuje nárast rastlín, tvorbu a vyzrievanie plodov
  • pre bohatý koreňový systém
  • certifikovania pre ekologické poľnohospodárstvo
  • jednoduchá aplikácia
  • dlhodobé pôsobenie
  • napomáha stimulácii biologickej aktivity pôdy
  • aplikácie 1 × mesačne rozhodením
  • 1,5 kg balení vystačí na cca 15 - 150 m2
  • obsahuje ideálny pomer živín

Kvalitné prírodné hnojivo

Vysoko kvalitné prírodné organické hnojivo vo forme granuliek sa ľahko aplikuje a vďaka svojmu dlhodobému pôsobeniu zaistí dostatočný prísun živín každej rastline. Hnojivo pre jahody a drobné ovocie Natura 1,5 kg podporuje nárast rastlín, tvorbu a vyzrievanie plodov a napomáha tvorbe bohatého koreňového systému. Obsiahnutý dusík sa postupne uvoľňuje a organické látky napomáhajú stimulácii biologickej aktivity pôdy.

Použitie

Prírodné organické hnojivo pre jahody a drobné ovocie Natura 1,5 kg sa aplikuje 1× mesačne rozhodením a vpravením do pôdy bez ohľadu na počasie.

Zloženie

Organické hnojivo pre jahody a drobné ovocie Agro Natura 1,5 kg obsahuje sladové baktérie, ktoré napomáhajú rastu koreňového systému a rastliny vďaka nim rýchlejšie prijímajú živiny. Hnojivo obsahuje perovú múčku, melasu a sušené melasované výpalky. Ideálny pomer dusík – fosfor – draslík (5 – 1 v 5) a nízky obsah chloridov poskytujú rastlinám dostatok potrebných prvkov. 

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie organické

Určenie

Určenie Jahody

Vlastnosti

Aplikácia Pred výsadbou, Počas vegetácie
Hmotnosť 0,5 kg
Kód:  AGRO046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000561

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02