Obnoviť stránku

MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou

4,3 28 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou

MEVA Relax TB02007 sú plynové kachle pre interné využitie, ktoré ponúkajú hneď tri možnosti výkonu. Kachle nemajú nijaký kábel, preto ich môžete umiestniť takmer do každej miestnosti. Do priehradky ohrievača sa veľmi ľahko nainštaluje plynová fľaša, ktorá nie je súčasťou balenia, a preto si ju musíte dokúpiť. Hmotnosť celej sústavy činí 14 kilogramov, a to bez fľaše s plynom. Ohrievač MEVA disponuje funkciou na stráženie nebezpečných spalín, aby sa predišlo poškodeniu či ublíženiu na zdraví. Tento ohrievač je úplne bezpečný a vhodný do bytov aj domov.

Kľúčové vlastnosti plynového ohrievača MEVA

  • Plynová pec so strážcom spalín
  • Kachle sú vhodné pre domáce využitie
  • Bezproblémový presun pomocou koliesok na spodnej strane ohrievača
  • Jednoduchá obsluha
  • Termopoistka
  • Tri polohy výkonu kachlí MEVA

Bezkáblová konštrukcia

Práca s týmto ohrievačom je naozaj jednoduchá, nemá nijaký kábel, teda s ním môžete kúriť aj v miestnostiach, kde nie je prívod elektrickej siete. Vo vnútri kachlí sa nachádza priestor na propán-butánovú fľašu. Pripojenie systému k fľaši je úplne jednoduché, k hlave fľaše sa pripojí iba hadica s bezpečnostným uzáverom a všetko je pripravené na použitie. Súčasťou tohto vykurovacieho systému je regulátor tlaku a hadice.

Jednoduchý presun a ovládanie ohrievača

Na spodnej strane ohrievača nájdete štvoricu koliesok smerujúcich na všetky strany na ľahký presun pece z miestnosti do inej miestnosti. Pre zapnutie ohrievača stačí nainštalovať plynovú fľašu a otočiť gombíkom pre automatické zapálenie plynu. Kachle MEVA disponujú hneď niekoľkými poistkami, pri aktivácii ktorých sa celý systém vypne, aby sa predišlo úrazu či poškodeniu prístroja. Medzi tieto poistky patrí tepelný snímač a strážca spalín. Ak sa kachle prevrátia, tiež sa samé vypnú.


Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača

Typ ohrievača Plynový

Materiál

Materiál Plech

Funkcie

Funkcie Termostat, Regulátor tlaku, Regulátor hadice

Vykurovacia schopnosť

Vyhreje miestnosť 150 m3

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 70 cm
Šírka 41 cm
Hĺbka 44 cm

Výkon

Vykurovací výkon 4,2 kW

Zapaľovanie

Zapaľovanie Piezo

Typ plynu

Typ plynu PB
Spotreba plynu 0,31 kg/hod
Plynová fľaša 10kg
Kód:  PHT0045
Produktové číslo:  TB02007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11