Obnoviť stránku

Metabo SBEV 1000-2

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Metabo SBEV 1000-2

Potrebujete doma spoľahlivého pomocníka, ktorý vám vyvŕta všetko, čo vám na očiach uvidí? S príklepovou vŕtačkou Metabo SBEV 1000-2 nebude príprava dier pre hmoždinky a skrutky žiadny problém. Vŕtačka je vybavená technológiou Vario-Tacho-Constamatic (VTC), vďaka ktorej dosahuje špecifických, konštantných otáčok pre každý materiál. S výhodou ju využijete na vŕtanie do muriva, kameňa, dreva i kovu.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon 540 W
  • Max. počet otáčok 2 800/min.
  • Max. počet úderov 53 200/min.
  • Rozsah upínania skľučovadla 1,5 – 13 mm
  • Max. priemer vrtáka 22 mm do muriva, 16/10 mm do ocele a 40/25 mm do dreva
  • Prenosný kufrík
  • Nastaviteľná rukoväť
  • Hĺbkový doraz

Je robustná a silná

Príklepová vŕtačka Metabo SBEV 1000-2 je vybavená kvalitným motorom Metabo Marathon s ochranou proti prachu. Prevodová skriňa je vyrobená z masívneho odliatku hliníka na účely čo najdlhšej životnosti a efektívneho odvodu tepla z tela vŕtačky. Pre prípad zaseknutia vrtáka v materiáli je prístroj vybavený bezpečnostnou spojkou na okamžité odpojenie prenosu otáčavej sily z prevodu motora. Samozrejmosťou je možnosť prepínania medzi ľavými a pravými otáčkami aj voľba rýchlosti vŕtania. Vŕtačka sa dodáva v praktickom prenosnom kufri.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vŕtacie
Príklep Pneumatický
Napájanie Sieťové

Vlastnosti a funkcie

Upínanie SDS Plus

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 2,7 kg
Kód:  BOG004e
Produktové číslo:  600783500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16