Obnoviť stránku

MENABO MAIN 3

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

MENABO MAIN 3

Ak nechcete voziť bicykle vo vnútri vášho vozidla, nemáte strešné lyžiny ani ťažné zariadenie, je úplne ideálnou voľbou držiak na piate dvere. Menabo Main 3 je ľahký, ľahko sa nasadzuje a miesta styku s karosériou sú opatrené mäkkými krytkami, aby nepoškodili lak vášho vozidla. Pojme až tri bicykle a je vhodný pre všetky veľkosti.

Kľúčové vlastnosti držiaku Menabo Main 3

  • Praktický nosič na piate dvere
  • Jednoduchá a rýchla montáž
  • Nezakrýva ŠPZ ani svetlá
  • Certifikovaná kvalita GS / TÜV
  • Pre všetky veľkosti bicyklov
  • Vyrobené z nerezovej ocele

V jednoduchosti je sila

Nosič Menabo Main 3 sa ľahko nasadzuje vďaka systému upínacích textilných pásikov a karabín. Konštrukcia nosiča je vyrobená z kvalitnej ocele s antikoróznou úpravou a zaisťuje tak maximálnu pevnosť a nosnosť. Všetky jeho časti, priamo sa dotýkajúce karosérie, sú opatrené krytkami z peny či mäkkého plastu. Zároveň je samotný nosič rýchlo zložiteľný vďaka odolným plastovým maticiam a nezaberie veľa miesta pri uskladnení.

Kód:  AUPR03866
Produktové číslo:  MEN33800000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09