Obnoviť stránku

Maxwell & Williams Stojan na korenie SPICE IT UP BAMBOO

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Maxwell & Williams Stojan na korenie SPICE IT UP BAMBOO

Súprava koreničiek Maxwell & Williams SPICE IT UP obsahuje 16 ks koreničiek z odolného skla. K dodávke patrí aj praktický bambusový otočný stojan v prírodnom vyhotovení. Do stojana pohodlne umiestnite všetky koreničky a vďaka otočnému mechanizmu ich máte vždy rýchlo po ruke. Koreničky sú priehľadné, takže v nich korenie veľmi pekne vynikne. Súčasťou plastového viečka je plastová zátka s piatimi otvormi, ktoré sú vhodné na dávkovanie mletého či drveného korenia. Viečko sa dá, samozrejme, aj odskrutkovať na použitie celého korenia alebo pri umývaní a dopĺňaní. Koreničky nie sú dodávané spolu s obsahom.

Kľúčové vlastnosti súpravy koreničiek SPICE IT UP

  • Súprava 16 kusov koreničiek z odolného skla
  • Ku koreničkám patrí aj otočný stojan z bambusu
  • Elegantne a prehľadne usporiadané korenia
  • Súčasťou viečka je plastová zátka s piatimi otvormi

Pozn.: Stojan sa dodáva bez náplní. Ak by vám prišli stojany aj s náplňou, ide o staršie dodávky, preto odporúčame náplne vyhodiť a nasypať si nové korenie.

Kód:  MAXWI018
Produktové číslo:  WE11018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16