Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

M.A.T. Rýľ špičatý S NÁSADOU

5 2 hodnotení
7,90 €

M.A.T. Rýľ špičatý S NÁSADOU

Špicatý rýľ (963971) M.A.T. sa stane nepostrádateľným pomocníkom pri údržbe vašej záhradky, rytí záhonov, prenášaní kusov trávnika či iných činnostiach. Používateľov určite poteší svojou ergonomicky tvarovanou násadou, ktorá sa pohodlne drží. Ukončená je plastovým držadlom a všetko tak perfektne padne do ruky a navyše uľahčuje prácu. Veľkou prednosťou rýľa M.A.T. je aj nášľapná plôška na čepeli, ktorá vám pomôže vo vašej usilovnej práci. Ostrá časť rýľa perfektne prechádza zeminou a nezastaví sa ani pri kontakte s menšími koreňmi.  

Kľúčové vlastnosti špicatého rýľa M.A.T.

  • Špicaté vyhotovenie rýľa
  • Kvalitný materiál (oceľ)
  • Spracovanie na vysokej úrovni
  • Rýľ perfektne padne do ruky
  • Nášľapná plôška na čepeli
  • Čierne vyhotovenie

Parametre a špecifikácia

Typ

Skladacie Nie
Teleskopická rukoväť Nie
Tvar Špicatý
Typ Rýľ
Kód:  MTG188
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  963971

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14