Obnoviť stránku

MARIMEX TRENDY 2001 L

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MARIMEX TRENDY 2001 L

Vychutnajte si romantické saunovanie vo dvojici a doprajte si príjemný relax aj blahodarné účinky na zdravie. S infrasaunou Trendy 2001 L českej firmy Marimex výrazne ušetríte oproti bežným saunám a jej štýlový dizajn zapadne prakticky do akéhokoľvek interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom si ju môžete zaobstarať nielen do rodinného domu, ale tiež do priestrannejšieho bytu. Hlavná časť infrasauny je vyrobená z kvalitného dreva, konkrétne odolného hemlocka z kanadského jedlovca. Sklenené dvere vám ponúknu dokonalý výhľad po okolí sauny a ľahko zmeníte smer ich otvárania - vpravo či vľavo. Bonusom výbavy je ionizér a rádio s MP3 prehrávačom.

Vnútri infrasauny je rozmiestnených 8 karbónových ohrievačov, samozrejmosťou je vstavané podlahové vykurovacie teleso. Tieto karbónové žiariče na rozdiel od iných typov tvoria tenké pásy, ktoré dokážu vyvinúť povrchovú teplotu 70 - 170 °C. Karbónové žiariče všeobecne dosahujú maximálne teploty pomalšie, zato však vynikajú dlhšou životnosťou. Pri pravidelnom saunovaní 3× týždenne by mali vydržať až 90 rokov. Infračervené svetlo preniká hlboko do ľudského tkaniva, vďaka čomu nepotrebujete saunovaciu procedúru opakovať v niekoľkých cykloch za sebou ako u fínskej sauny.

Moderná infrasauna Trendy 2001 L

  • Ponúkne dostatok miesta pre 2 osoby
  • Kompaktné rozmery a elegantný dizajn
  • Úsporná vďaka nižšej prevádzkovej teplote
  • Prehreje telo rovnomerne a do hĺbky
  • 8 karbónových ohrievačov s dlhou životnosťou
  • Kvalitné drevo hemlock z kanadského jedlovca
  • Dvere z tvrdeného skla možno otvárať vpravo či vľavo
  • Súčasťou výbavy ionizér a rádio s MP3 prehrávačom

Inovatívna technológia

Tento model infrasauny je vybavený zónovým ovládaním ohrievačov, tzv. Intensity control. Vyberte si z 9 rôznych variantov intenzity zahrievania ohrievačov a užite si tak maximálne komfortné saunovanie. Vzhľad stien je teraz úhľadný a estetický vďaka novému spôsobu ich spojenia a uchytenia. Systém 3S nahrádza pôvodné kovové pracky a steny sú spojené pomocou bodákov, alebo skrutiek. Navyše si s Vario 180 môžete pri inštalácii zvoliť smer otvárania dverí (doprava či doľava), záleží len na vás. Poteší vás tiež FM rádio prehrávač, ktorý vám navodí tú pravú atmosféru. Jednoducho k nemu pripojíte aj USB disk a prehráte si hudbu podľa vlastného výberu. 

Podporte svoju vitalitu

Pravidelný pobyt v infrasaune pozitívne ovplyvňuje ľudské zdravie a navodzuje psychickú pohodu, pocit uvoľnenia a relaxácie. Saunovanie znižuje bolesť a svalový spazmus, predchádza stuhnutosti kĺbov, zvyšuje prekrvenie, pôsobí protizápalovo a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Infrasauny je možné používať aj v prípadoch, kedy vám zdravotný stav nedovoľuje tradičné sauny. Dokonca sú natoľko bezpečné, že sa ich technológie využívajú aj v detských inkubátoroch.

S montážou si ľahko poradíte

Výhodou infrasauny Marimex je rýchla a jednoduchá montáž. Jednotlivé časti prichytíte kufrovým sponami, čapmi alebo klasickými skrutkami. Potom už len stačí prepojiť kabeláž pomocou zásuviek a konektorov, elektroinštalácia je už namontovaná od výrobcu. Vďaka prehľadnému označeniu všetko zvládnete bez problémov.

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb 2

Typ ohrievača

Typ ohrievača Karbónový

Príkon

Príkon 2 000 W

Balenie

Hĺbka 105 cm
Hmotnosť 134 kg
Šírka 120 cm
Výška 190 cm

Funkcie

Funkcie Rádio, Ionizátor, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, Strešná ventilácia
Kód:  MAR009c
Produktové číslo:  11105611
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04