Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MARIMEX Smart 1001 M

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MARIMEX Smart 1001 M

Infrasauna Marimex Smart 1001 M obdĺžnikového tvaru je vyrobená z veľmi kvalitného dreva kanadského jedľovca hemlock. Vyniká svojím moderným dizajnom a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju ľahko umiestnite nielen v rodinnom dome, ale aj v priestornejšom byte.V infrasaune sa nachádza šesť karbónových ohrievačov, ktoré vedia vyvinúť povrchovú teplotu 70 až 170 ° C. Ľudské telo prehrejú   rovnomerne a do hĺbky. U infrasauny oceníte jej výrazne úspornejšiu prevádzku v porovnaní s klasickými saunami, a to vďaka nižšej prevádzkovej teplote. Prednosťou infračerveného žiarenia je, že preniká hlboko do tkaniva, preto nemusíte saunovaciu procedúru opakovať ako u fínskej sauny.

Hlavné prednosti

  • vyrobené z veľmi kvalitného dreva kanadského jedľovca hemlock
  • moderný dizajn a kompaktné rozmery
  • šesť karbónových ohrievačov
  • úspornejšiu prevádzku než u fínskej sauny
  • možno zvoliť smer otvárania dverí
  • skryté šróbenie
  • vnútorné osvetlenie
  • pozitívny vplyv na zdravie

Skvelé vybavenie

Infrasauna je opatrená dverami z dymového skla, u ktorých si sami môžete zvoliť smer ich otvárania vďaka systému Vario 180, pričom madlo dverí je kovové. Vychytávkou je skryté spojenia stien a systém uchytenia, kedy celistvosť stien nie je ničím narušená a výsledný estetický dojem je tak lepší. K vybaveniu infrasauny patrí teplotný snímač, vnútorné osvetlenie či strešné ventilácie, nechýba ani vstavané podlahové kúrenie. Jej montáž je veľmi jednoduchá a rýchla, rovnako ako jej obsluha.

Pozitívny vplyv na zdravie

Pravidelné saunovanie má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Pomáha znižovať bolesť, svalový spazmus a stuhnutosť kĺbov a pôsobí proti zápalom. Zvyšuje prekrvenie a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu.vNavodzuje pocit uvoľnenia, psychickej pohody a relaxáciu. Doprajte si po náročnom dni dokonalý odpočinok, užite si pohodové chvíle pri saunovaní a kúpte si túto jedinečnú infrasaunu.
Doplňujúce informácie:
Teplota v infrasaune:
45-55 ° C
Počet ohrievačov:
6
Hrúbka skla:
5 mm
Farba skla:
dymové sklo
Rozmery:
180 × 97 × 89 cm
Vnútorné rozmery:
174 × 89 × 80 cm

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb 1

Typ ohrievača

Typ ohrievača Karbónový

Príkon

Príkon 1 400 W

Balenie

Hĺbka 89 cm
Hmotnosť 108 kg
Šírka 97 cm
Výška 180 cm

Funkcie

Funkcie Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Strešná ventilácia
Kód:  MAR001r
Produktové číslo:  11105628
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06