Obnoviť stránku

MARIMEX Florida 3,66 x 0,99 m, bez príslušenstva

4,8 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX Florida 3,66 x 0,99 m, bez príslušenstva

Spríjemnite si slnečné letné dni v bazéne MARIMEX Florida. Bazén Florida ponúka stabilnú konštrukciu a zároveň veľký priestor na kúpanie, ktorý oceníte predovšetkým, ak radi plávate či máte početnejšiu rodinu. Každý si tak nájde v bazéne svoje miestečko na zábavu či relaxáciu. Veľkým benefitom bazéna MARIMEX je jeho jednoduchá príprava na používanie. Ide o nadzemný bazén, takže nie je určený na celkové alebo čiastočné zapustenie do zeme.

Kľúčové vlastnosti bazéna MARIMEX Florida, 3,66 × 0,99 m

  • Bazén MARIMEX Florida ponúka stabilnú konštrukciu a zároveň veľký priestor na kúpanie
  • Poteší vás svojou ľahkou údržbou aj zostavením
  • Odporúčame po kúpaní bazén MARIMEX zakrývať krycou plachtou
  • Vnútorná fólia má vzor mozaiky
  • Steny vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového materiálu Polystrenght PVC 
  • Súčasťou bazéna je návod a krytky priechodov stien bazéna
  • Bazén je dôležité po skončení sezóny vyčistiť a následne uložiť na suché, nemrznúce miesto

Jednoduchá údržba bazénu MARIMEX

Bazén MARIMEX Florida vás poteší svojou ľahkou údržbou aj zostavením. Jednoducho si pripravíte miesto na bazén, rozviniete bazénovú podložku, rozbalíte a môžete stavať. Po zostavení podpernej konštrukcie na ňu navlečiete bazénovú fóliu. Po vybalení a zostavení bazéna, môžete po 30 minútach začať napúšťať vodu. Po skončení sezóny je dôležité bazén MARIMEX Florida vyčistiť a následne uložiť na suché, nemrznúce miesto. Vďaka tejto údržbe značne predĺžite životnosť vášho bazéna. Aby ste zamedzili nežiaducemu neporiadku v bazéne, odporúčame vám po kúpaní bazén MARIMEX zakrývať krycou plachtou.

Bazén MARIMEX je vyrobený z kvalitného materiálu

Vzpery bazéna MARIMEX Florida sú galvanizované a odolné proti korózii. Steny sú vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového materiálu Polystrenght PVC a vonkajšia stena bazéna má vzor imitácie ratanu. Vnútorná fólia má vzor mozaiky. K bazénu MARIMEX Florida môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu spoločnosti MARIMEX. Na napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu s priemerom 32 mm (5/4"). Aby ste mali všetko kompletné, je potrebné na pripojenie filtrácie dokúpiť 6 kusov bazénových hadíc, 2 kusy priechodu stenou bazéna a 1 kus inštalačnej súpravy. Súčasťou bazéna je návod a krytky priechodov stien bazéna.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Vlastnosti

Tvar Kruh
Konštrukcia Kovová konštrukcia

Rozmery

Priemer 3,66 m
Výška 0,99 m

Objem

Objem 9 400 l

Filtrácia

Priemer priechodov stenou 32 mm
Filtrácia v balení Bez filtrácie
Kód:  MARSA106
Produktové číslo:  10340246
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08