Obnoviť stránku

Makita DGA452Z

5 1 hodnotení
97,90 €

Makita DGA452Z

Tiež vás pri práci s uhlovou brúskou hnevá neustále prekážajúci kábel, ktorý sa navyše zamotáva? Dajte zbohom takémuto riešeniu a kúpte si akumulátorovú uhlovú brúsku DGA452Z od značky Makita. Vďaka absencii kábla možno pracovať aj tam, kde je zhoršená dostupnosť elektrickej siete. Tento model je vybavený elektronickým obmedzovačom prúdu s výstražnou kontrolkou, ktorý umožňuje prácu s reguláciou záťaže motora. Túto akumulátorovú brúsku môžu ľahko používať ako praváci, tak i ľaváci – bočnú rukoväť možno použiť z oboch strán. Výmena kotúča prebehne počas niekoľkých sekúnd, čo umožňuje predovšetkým aretačný kolík. Taktiež ochranný kryt je rýchlo prestaviteľný.

Kľúčové vlastnosti

  • Dodávané bez akumulátora, nabíjačky a kufra
  • Nízka hmotnosť
  • Jednoduchá výmena kotúčov
  • Kompatibilný s 18 V akumulátormi
  • Funkcia Antirestart

Pohodlná a bezpečná manipulácia

Určite oceníte aj možnosť pevného uchopenia, ktorú umožňuje malý obvod krytu a pogumované plochy na držanie. Práca s brúskou bude jednoduchá a bezproblémová aj pri každodennom používaní. Myslené bolo aj na vašu bezpečnosť, a preto je prístroj vybavený funkciou Antirestart, ktorá chráni pred nechceným opätovným zapnutím napríklad pri výmene akumulátora po vybití a zabudnutí zapnutého spínača. 
Dodávané príslušenstvo:

  • Kryt kotúča, bočná rukoväť, vnútorná skrutka, matica, kľúč k uhlovej brúske, brúsny kotúč na kov

Doplňujúce informácie:
Otáčky naprázdno:
10 000 min-1
Brúsny kotúč:
115 mm
Veľkosť vretena:
M14 × 2
hmotnosť:
2,3 kg
Rozmery:
317 × 129 × 126 mm

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Napájanie

Napájanie Aku

Priemer kotúča

Priemer kotúča 115 mm

Max. otáčky

Max. otáčky 10 000 ot./min
Kód:  CIB132i
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  DGA452Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18