Obnoviť stránku

MaceMaker Scout – Outdoor Camping Axe

33,90 €

MaceMaker Scout – Outdoor Camping Axe

Máte v úmysle naštiepať drevo alebo ho inak spracovať? Táto kempingová sekera MaceMaker je nevyhnutnosťou pre všetkých, ktorí sa chcú vydať do voľnej prírody. Jej kompaktné rozmery uľahčujú prenášanie v batohu alebo na opasku. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 29 cm je vhodná najmä pre nadštandardné rozmery polien. Optimálnu konštrukciu dopĺňa aj hmotnosť 770 g, prispieva tak k lepšiemu švihu, keď pracujete s tvrdým drevom. So sekerou MaceMaker bude práca oveľa jednoduchšia.

Sekera  MaceMaker Scout  –  Outdoor Camping Axe ...

Hlavné vlastnosti sekery MaceMaker Scout – Outdoor Camping Axe

  • MaceMaker sekera nájde širokú škálu využitia
  • Táto kompaktná kempingová sekera je základnou voľbou pre všetkých nadšencov, ktorí sa vydávajú do prírody
  • Jej celková dĺžka dosahuje 29 cm
  • Váži 770 g
  • Sekera MaceMaker je vyrobená z uhlíkovej ocele
  • Výrobca venoval zvláštnu pozornosť ergonomickému dizajnu
  • Porisko je zhotovené z dreva
  • Sekera s otvorom, ktorý uľahčuje jej zavesenie

Kvalitná čepeľ vám umožní efektívnejšie a rýchlejšie spracovanie dreva

Optimálny výsledok vyžaduje aj kvalitné ostrie. Sekera MaceMaker bola vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele. Uhlíková oceľ je známa pre svoje vynikajúce rezné vlastnosti a jednoduchú opracovateľnosť, a navyše je tiež dobre brúsiteľná. Hlavným benefitom je, že tento typ ocele môže byť kovaný s rôznymi vlastnosťami, čo zaručuje vysokú pevnosť a odolnosť ostria, zatiaľ čo zvyšok čepele zostáva pružný. Ostrie sa pýši špeciálnym tvarom, ktorý minimalizuje riziko jeho poškodenia. Iste oceníte, ako bezproblémovo môžete sekeru vytiahnuť z kláta.

V ruke sedí perfektne

Sekera MaceMaker vám bude dlho verne slúžiť. Porisko je vyrobené z dreva, tým je zaistená jeho pevnosť a zvýšená odolnosť. Drevo je prirodzeným tepelným izolantom, takže vás v zime nebude chladiť a zároveň poskytuje dobrý grip v spotených dlaniach. Výrobca kládol dôraz aj na ergonómiu, vďaka čomu sa vyhnete bolesti rúk počas práce. Sekera je navrhnutá s otvorom, ktorý umožňuje zavesenie, takže ju vždy ľahko nájdete.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kempingová

Dĺžka

Celková dĺžka 29 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 770 g

Vlastnosti

Materiál poriska Drevo
Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Vlastnosti poriska Ergonomicky tvarované, S otvorom na zavesenie
Kód:  SPTmame018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7685

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04