Obnoviť stránku

MaceMaker Beaver – Outdoor Camping Axe

24,90 €

MaceMaker Beaver – Outdoor Camping Axe

Hľadáte nástroj, ktorý by vám pomohol so spracovaním dreva? Táto kempingová sekera MaceMaker je nevyhnutnou pomôckou každého milovníka outdoorových aktivít. Je navrhnutá tak, aby sa ľahko zmestila do batoha alebo sa zavesila na opasok. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 42 cm je vhodná najmä pre nadštandardné rozmery polien. Optimálnu konštrukciu podčiarkuje aj hmotnosť 940 g, ktorá zaisťuje efektívny švih, ten sa bude hodiť aj pre tie najtvrdšie drevá. So sekerou MaceMaker vám pôjde práca ľahšie.

Sekera  MaceMaker Beaver –  Outdoor Camping Axe ...

Hlavné prednosti sekery MaceMaker Beaver – Outdoor Camping Axe

  • MaceMaker sekera je multifunkčným nástrojom so širokým využitím
  • Táto kompaktná kempingová sekera je tým, čo by mal mať každý dobrodruh pri svojich outdoorových výpravách
  • Jej celková dĺžka je 42 cm
  • Má hmotnosť 940 g
  • Sekera MaceMaker bola zhotovená z prvotriednej uhlíkovej ocele
  • Porisko je vyrobené z dreva

Spracujte veľké množstvo dreva s kvalitnou čepeľou

Úspech pri práci závisí aj od kvality ostria. Sekera MaceMaker je zhotovená zo špeciálnej uhlíkovej ocele. Uhlíková oceľ je známa svojimi skvelými reznými vlastnosťami, jednoduchou opracovateľnosťou a možnosťou nabrúsenia. Dôležitou výhodou je, že táto oceľ môže byť kovaná s rozdielnymi vlastnosťami, čím je garantovaná mimoriadna pevnosť a odolnosť ostria, zatiaľ čo zostávajúca časť čepele si uchováva svoju pružnosť. Ostrie má špeciálne navrhnutý tvar, vďaka čomu je chránené pred poškodením. Určite tiež oceníte, ako hladko môžete sekeru vybrať z kláta.

V ruke sedí perfektne

Sekera MaceMaker vám bude dlhodobým spoločníkom. Porisko bolo vyrobené z dreva, tým je zaručená jeho robustnosť a vysoká odolnosť. V mrazivom počasí drevená násada prináša pohodlie, pretože nechladí a zároveň sa nešmýka v ruke.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kempingová

Dĺžka

Celková dĺžka 42 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 940 g

Vlastnosti

Materiál poriska Drevo
Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Kód:  SPTmame017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7684

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07