Obnoviť stránku

M. A. T. Group Postrekovač záhradný 12 l PH chrbtový

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

M. A. T. Group Postrekovač záhradný 12 l PH chrbtový

Multifunkčný postrekovač M.A.T. group využijete pri práci v interiéri aj exteriéri. Po naplnení nádoby potrebným roztokom, ho môžete aplikovať na požadované miesto. Tento druh je určený predovšetkým na prípravky na ochranu rastlín, na čistiace prípravky, na dezinfekčné prípravky, na deratizačné prípravky a na vodu. Chrbtový mechanický postrekovač so zásobníkom, ktorý disponuje objemom 12 l si veľmi rýchlo obľúbite, a preto by nemal chýbať vo vašej dielni, na záhrade alebo v garáži. Prietok je možné regulovať, a preto môžete nastaviť striekanie od jemného zahmlievania až po silný prúd. Tento postrekovač je možné nasadiť aj na chrbát. Dýza sa vyrába z materiálu, ktorým je plast. Ak sa pýtate na jeho hmotnosť, tá je iba 3,4 kg. Rozprašovacie dýzy využijete obzvlášť v prípade, keď budete chcieť zavlažiť malé plochy.

Podstatné prednosti postrekovača M. A. T. Group Postrekovač záhradný 12 l PH chrbtový

  • Chrbtový mechanický postrekovač M.A.T. group má široké uplatnenie
  • Nádrž vyrobená z pevného materiálu, ktorým je plast
  • Typ dýzy: plast
  • Za zmienku stojí regulácia prietoku
  • Objem nádoby je 12 l

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Chrbtový mechanický

Vlastnosti

Objem 12 l
Hmotnosť 3,4 kg
Vlastnosti Regulácia prietoku

Dýza

Dýza Rozprašovacia

Materiál

Materiál nádrže Plast
Materiál dýzy Plast

Určenie

Určenie Na prípravky na ochranu rastlín, Na čistiace prípravky, Na dezinfekčné prípravky, Na deratizačné prípravky, Na vodu
Kód:  MATgr33
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  715301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01