Obnoviť stránku

Lotus Gril Špeciálne vrecko na grilovanie

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

Lotus Gril Špeciálne vrecko na grilovanie

S príchodom leta je grilovacia sezóna v plnom prúde. Z každej záhrady sa hrnú lákavé vône rozmanitých pokrmov. Prečo si tiež nedopriať tieto lahôdky? Perfektne šťavnaté a voňavé kúsky docielite s grilovacími vreckami od spoločnosti LotusGrill. Prinesú vám intenzívnejšiu chuť a zároveň zabránia pripaľovaniu.

Kľúčové vlastnosti špeciálnych vrecúšok Lotus Gril

  • Vrecko s rozmerom 35 × 24 cm
  • V balení nájdete 8 vrecúšok
  • Pokrm pripravíte vo vlastnej šťave
  • Výborné na grilovanie, či pečenie v rúre
  • Udržujú gril aj rúru v čistote

Vynikajúca chuť a vôňa

Priehľadná fólia na pečenie má alobalový podklad, vďaka ktorému bude chuť každého pokrmu ešte intenzívnejšia. Pripravíte si nielen mäso, ale aj ryby, zeleninu a syry. Prírodné šťavy zostanú vnútri grilovacieho vrecka LotusGrill a tak sa nemusíte obávať prípadného vysušenia vašej obľúbenej lahôdky. Fólia má rovnako aj tú výhodu, že zanechá váš gril čistý bez pripálených častí pokrmov.

Kód:  LTGGR011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GB-AL-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12