Obnoviť stránku

LOCTITE Super Attak Universal 3 g

4,9 22 hodnotení
3,29 €

LOCTITE Super Attak Universal 3 g

Univerzálne sekundové lepidlo Loctite Super Attak Original je vďaka svojmu extra dlhému aplikátoru ideálny na lepenie ťažko prístupných miest. Toto špeciálne sekundové lepidlo umožňuje lepenie všetkých druhov plastov, je teda vhodné pre PVC, nylon, vinyl, plexisklo, ABS a ďalšie. Výhodou je určite aj to, že spoj po vytvrdnutí zostáva úplne transparentný. Poskytuje vysokú odolnosť lepeného spoja nielen pri styku s vodou, ale dokonca aj pri umývaní v umývačke riadu. Dosahuje štandardy kvality v triede vodoodolnosti D3 podľa európskej normy EN 204. Obsahuje SilicoTec s hydrofóbnou technológiou.

Kľúčové vlastnosti lepidla LOCTITE Super Attak Universal

  • Vodoodolné aj pri umývaní v umývačke riadu
  • Vysoká pevnosť spoja
  • Lepí v priebehu niekoľkých sekúnd
  • Vhodné na väčšinu materiálov
  • Po vytvrdnutí transparentný
  • Bez rozpúšťadiel
  • Neupcháva sa

Upozornenie:
Nevhodný na lepenie polyetylénu (PE), polypropylénu (PP), čelných skiel áut, polystyrénu a umelých vlákien. V prípade pochybností lepidlo najprv vyskúšajte na skrytom mieste.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 3 ml
Použitie Drevo, Plast, Kov, Guma, Keramika
Typ Sekundové
Typ spoja Pevný
Kód:  DOMA059
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9002010294111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01