Obnoviť stránku

LD Seating Funghi sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LD Seating Funghi sivý

Seďte štýlovo

Konferenčný čalúnený taburet Funghi zaujme svojím ojedinelým dizajnom inšpirovaným hubou, vďaka ktorému mimoriadne ozvláštni nielen neformálne, ale aj kancelárske priestory. Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery ho predurčujú na ľahké prenášanie a premiestňovanie – užívateľ Funghi si tak môže prispôsobiť priestor podľa potrieb sedenia.


Kľúčové vlastnosti taburetu LD Seating Funghi

  • Čalúnený
  • Jedinečný dizajn
  • Priemer sedadla 40 cm
  • Výška sedenia 50 cm
  • Ľahký na prenášanie
  • Možnosť výberu farebných kombinácií


Prispôsobte si taburet Funghi obrazu svojmu

Samotný "klobúčik" možno zhotoviť z dvoch látok rôznych typov v mnohých farebných variantoch a takisto aj nohu taburetu. Spodná časť sedadla je plastová a môže byť čierna, biela alebo sivá. Vo výsledku môžete mať niekoľko Funghi v úplne odlišných farebných kombináciách.

Okrem toho všetkého si navyše môžete vybrať rozmer klobúka aj nohy. Taburet Funghi sa tak prispôsobí akejkoľvek kancelárii, open space priestoru, recepcii či Relax zóne.


Kód:  LSD015l
Produktové číslo:  N-40/50
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18