Obnoviť stránku

KRISTALON Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg

5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,29 €

KRISTALON Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg

Bohatú úrodu môžete dosiahnuť ľahko a rýchlo s kryštalickým hnojivom Kristalon Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg. Kryštalické dvojzložkové hnojivo dodáva rastlinám potrebné živiny a zabraňuje ich vzájomnému zablokovaniu. Hnojivo poskytuje všetky základné živiny, ktoré sú dôležité pre zdravý vývoj paradajok a paprík. Pravidelným použitím tohto hnojiva predchádzate černaniu plodov paradajok a hnilobe koncov paprík.

Kľúčové vlastnosti hnojiva Kristalon Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg

  • Dvojzložkové hnojivo: hnojivová a kalciová zložka
  • Dodáva rastlinám potrebné živiny a zabraňuje vzájomnému zablokovaniu
  • Prevencia černania plodov paradajok a hniloby koncov paprík
  • Obsahuje mikroprvky
  • Aplikuje sa striedavo hnojivová a kalciová zložka

Dvojzložkové hnojivo

Balenie hnojiva Kristalon Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg obsahuje dve zložky: hnojivovú (dusík – fosfor – draslík) s mikroprvkami a zložku s vápnikom. Vápnik pôsobí ako účinná prevencia proti hnilobe koncov paprík a černaniu plodov paradajok. Balenie obsahuje 300 g hnojiva a 200 g vápnika (26,5 % CaO).

Zloženie

Kristalon Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg obsahuje ideálny pomer živín a mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn a Zn. Mikroprvky sú dôležitou súčasťou výživy rastlín, pre ktoré sú dôležité rovnako ako pre ľudí vitamíny. ES hnojivo má v originálnom obale neobmedzenú expiráciu.

Aplikácia a dávkovanie

Aplikácia hnojiva sa strieda s aplikáciou vápnika v týždňových intervaloch počas celého obdobia vegetácie. Obe zložky hnojiva Kristalon Zdravá paradajka a paprika 0,5 kg sa dávkujú vo forme zálievky. Prihnojovanie začnite hnojivom v transparentnom vrecku. Jedna plná odmerka hnojiva (10 g) vystačí na 10 litrov vody. Prihnojovanie vykonávajte 1× za týždeň buď priamo na substrát alebo do zásobnej misky. Ďalší týždeň použite zložku s aktívnym vápnikom v modrom vrecku v dávke 15 g (1,5 odmerky)/10 l. Aplikácia vápnikovej zložky sa vykonáva zálievkou či postrekom na list.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové

Určenie

Určenie paradajka a paprika

Vlastnosti

Aplikácia Zálievkou
Hmotnosť 0,5 kg
Vlastnosti Kryštály
Kód:  AGRO044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000506

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06