Obnoviť stránku

KRISTALON Plod a kvet 0,5 kg

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,50 €

KRISTALON Plod a kvet 0,5 kg

Bohatej úrody môžete dosiahnuť ľahko a rýchlo s kryštalickým hnojivom Kristalon Plod a kvet 0,5 kg. Kryštalické vodorozpustné hnojivo pomáha zrýchliť štart produkčného obdobia rastlín. Hnojivo podporuje vyššiu násadu a vyfarbenie kvetov a plodov. Hnojivo Kristalon využijete ako pre ovocie a zeleninu, tak aj pre okrasné rastliny vrátane balkónových, ovocné stromy a kríky a pre vinič. Hnojivo účinkuje rýchlo, podporuje produkciu rastlín a zabraňuje žltnutiu listov.

Kľúčové vlastnosti hnojiva Kristalon Plod a kvet 0,5 kg

  • Zrýchľuje štart produkčného obdobia rastlín
  • Podporuje vyššiu násadu
  • Zlepšuje vyfarbenie kvetov a plodov
  • Vhodné pre ovocie, zeleninu aj okrasné rastliny
  • Zabraňuje žltnutiu listov
  • Rýchly účinok
  • Ideálny pomer živín
  • Obsahuje dôležité mikroprvky

Zloženie

Kristalon Plod a kvet 0,5 kg obsahuje ideálny pomer živín N - P - K (15 - 5 - 30) + 3 % Mg + 5 % S + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn a Zn. Mikroprvky sú dôležitou súčasťou výživy rastlín, pre ktoré sú dôležité rovnako ako pre ľudí vitamíny. ES hnojivo má neobmedzenú expiráciu v originálnom obale.

Aplikácia a dávkovanie

Hnojivo sa aplikuje zálievkou či postrekom v množstve 1 odmerka (10 g)/10 l vody 1× týždenne. Balenie 0,5 kg vystačí na 500 l zálievky.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové

Určenie

Určenie plod a kvet, Univerzálne

Vlastnosti

Aplikácia Zálievkou
Hmotnosť 0,5 kg
Vlastnosti Kryštály
Kód:  AGRO038
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000502

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01