Obnoviť stránku

KRISTALON GOLD 0,5 kg

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,89 €

KRISTALON GOLD 0,5 kg

Hnojivo novej generácie Kristalon Gold 0,5 kg využijete v celej záhrade. Kryštalické vodorozpustné hnojivo s unikátnym zložením a aktivátorom kvitnutia udržiava rastliny v intenzívnom raste. Hnojivo napomáha rozvoju koreňového systému, zlepšuje celkový stav rastlín, ktoré tak lepšie kvitnú a produkujú viac plodov. Univerzálne hnojivo využijete pre ovocie, zeleninu, všetky druhy izbových aj vonkajších rastlín, vrátane ovocných stromov a kríkov či vínnej révy. Unikátne zloženie zabraňuje žltnutiu listov.

Kľúčové vlastnosti hnojiva Kristalon Gold 0,5 kg

  • Obsahuje aktivátor kvitnutia
  • Udržuje rastliny v intenzívnom raste
  • Bohaté kvetenstvo a koreňový systém
  • Pre bohatú úrodu
  • Zabraňuje žltnutiu listov
  • Obsahuje ideálny pomer živín
  • Obsahuje dôležité mikroprvky

Aktivátor kvitnutia

Hnojivo Kristalon Gold 0,5 kg obsahuje unikátny prvok, ktorý kvetinám dodáva 75 % fosforu formou polyfosfátov. Táto forma je účinnejšia a pre rastliny prijateľnejšia. Hnojivo má rýchly a viditeľný účinok.

Zloženie

Hnojivo Kristalon Gold 0,5 kg obsahuje ideálny pomer živín N – P – K (19 – 6 – 20) + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn a Zn. Mikroprvky sú dôležitou súčasťou výživy rastlín, pre ktoré sú dôležité rovnako ako pre ľudí vitamíny. ES hnojivo má neobmedzenú exspiráciu v originálnom obale.

Aplikácia a dávkovanie

Hnojivo sa aplikuje zálievkou či postrekom v množstve 1 odmerky (10 g)/10 l vody 1× týždenne. Balenie 0,5 kg vystačí na 500 l zálievky.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové

Určenie

Určenie Univerzálne

Vlastnosti

Aplikácia Zálievkou
Hmotnosť 0,5 kg
Vlastnosti Kryštály
Kód:  AGRO045
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000551

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14