Obnoviť stránku

Knipex 0302160

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Knipex 0302160

Kombinované kliešte Knipex sú najlepším priateľom každého domáceho aj profesionálneho pracovníka. Na kliešťach sú umiestnené zóny na uchopenie plochých materiálov aj materiálov kruhového prierezu, takže ponúkajú širokú škálu využitia. Na kraji nájdete vrúbkovanie na uchopenie drobných predmetov. Prostrednou časťou ľahko uchytíte kruhový materiál a dlhé, ostré čepele slúžia na odštiepeniu tvrdého drôtu alebo silnejšieho kábla. Kliešte sú vyrobené zo špeciálnej nástrojovej ocele a čepele sú doplnkovo tvrdené, čo zaisťuje dlhú životnosť a vysokú ostrosť čepelí.

Kľúčové vlastnosti kombinovaných klieští Knipex 0302160

  • Kliešte Knipex na mnohostranné použitie
  • Predĺžené čepele na štiepanie silnejších káblov
  • Zóna uchopenia plochého aj kruhového prierezu
  • Čepele klieští Knipex na mäkký aj tvrdý drôt
  • Induktívne tvrdené čepele (tvrdosť čepelí 60 HRC)
  • Dĺžka kombinovaných klieští Knipex 160 mm
  • Hmotnosť klieští Knipex 223 g
  • Rukoväti s viaczložkovými návlekmi
  • Rezná hodnota pre polotvrdý drôt do 3,1 mm
  • Pre tvrdý drôt do 2,0 mm

Špeciálna oceľ klieští Knipex

Telo kombinovaných klieští Knipex je vyrobené zo špeciálnej nástrojovej ocele, ktorá je kovaná a kalená v oleji v niekoľkých stupňoch. Kombinované kliešte Knipex vynikajú svojou odolnosťou a  dlhou životnosťou.

Dlhé tvrdené čepele

Kombinované kliešte Knipex sú vybavené doplnkovo induktívne tvrdenými dlhými čepeľami, ktoré poskytujú vysokú tvrdosť 60 HRC. Vďaka kombinovaným kliešťam Knipex dosiahnete dokonalé výsledky pri práci s mäkkým aj tvrdým drôtom.

Viaczložkové návleky

Kombinované kliešte Knipex majú rukoväti s viaczložkovými návlekmi, ktoré zaručujú pevný úchop pri práci a dokonale sedia v ruke. Dĺžka klieští Knipex 160 mm a hmotnosť 223 g umožňuje ľahkú manipuláciu v každej situácii.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Univerzálne
Typ Kombinované
Súprava Nie

Vlastnosti

Materiál (typ ocele) Nástrojová oceľ

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 160 mm
Hmotnosť 223 kg
Kód:  KNP100a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  03 02 160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13