Obnoviť stránku

Knipex CoBolt

4,9 12 hodnotení
42,90 €

Knipex CoBolt

Pákové kliešte Knipex sú vysoko kvalitnými a kompaktnými kliešťami s precíznymi čepeľami, ktoré využijete pre mäkký, tvrdý aj tvrdený pružinový drôt. S kompaktnými pákovými kliešťami Knipex môžete bez problému strihať aj pevné materiály, ako sú čapy, klince či nity. Pri použití klieští Knipex 7101200 oceníte vysoký rezný výkon pri vynaložení výrazne menšej sily, ktorý je zaručený novou konštrukciou pák. S kompaktnými pákovými kliešťami Knipex dosiahnete až 60 % úspory námahy v porovnaní s bežnými silovými štiepacími kliešťami. Vďaka tomu sa kompaktné pákové kliešte Knipex stanú neoddeliteľnou súčasťou výbavy každého domáceho majstra aj profesionála.

Kľúčové vlastnosti kompaktných pákových klieští Knipex 7101200

  • Vysoko kvalitná chróm vanádiová elektrooceľ
  • Dĺžka kompaktných pákových klieští Knipex 200 mm
  • Vylepšený rezný výkon šetrí až 60 % námahy
  • Jednoduché štiepanie veľkých prierezov
  • Hmotnosť kompaktných pákových klieští Knipex 335 g
  • Induktívne tvrdené čepele klieští Knipex s tvrdosťou 64 HRC
  • Rezná hodnota pre mäkký drôt do priemeru 6 mm
  • Pre polotvrdý drôt do 5,2 mm
  • Pre tvrdý drôt do 4 mm
  • Pre strunový drôt do 3,6 mm

Vysoká kvalita použitých materiálov

Kompaktné pákové kliešte Knipex sú vybavené induktívne tvrdenými čepeľami s tvrdosťou 64 HRC. Základným stavebným kameňom klieští Knipex je chróm vanádiová elektrooceľ, kovaná a kalená v oleji. Tá zaručuje dokonalé pracovné výsledky a vysokú odolnosť proti opotrebovaniu.

Dokonalý prevodový mechanizmus

Priaznivé pomery pák a veľmi nízke trenie zaručuje špičkový prevodový mechanizmus kombinovaných pákových klieští Knipex. Rezné sily klieští Knipex presahujú tridsaťnásobok sily ruky, vďaka čomu používateľovi ušetria až 60 % námahy v porovnaní s bežnými silovými štiepacími kliešťami.

Rukoväti potiahnuté plastom

Rukoväti kompaktných pákových klieští Knipex sú potiahnuté kvalitným protišmykovým plastom, vďaka čomu kliešte dokonale sedia v ruke. Vďaka tomu docielite veľmi pevného úchopu a minimalizujete vyčerpanie rúk pri práci s kliešťami.




Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na drôt
Typ Štiepacie
Súprava Nie

Vlastnosti

Typ Pákové
Maximálny priemer strihaného materiálu 6 mm
Materiál (typ ocele) CrV

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 200 mm
Hmotnosť 0,34 kg
Kód:  KNP121a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  71 01 200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16