Obnoviť stránku

Klarstein Buffalo strieborný/čierny

4,2 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Buffalo strieborný/čierny

Bolo grilovanie mimo letných mesiacov pre vás len snom a spomienkou na slnečné dni? S vysoko výkonným elektrickým kontaktným grilom Klarstein Buffalo v atraktívnom strieborno-čiernom farebnom vyhotovení premeníte svoj sen na realitu. Kontaktný gril vás zaujme elegantným nevtieravým vzhľadom, ktorý mu dodáva brúsená ušľachtilá oceľ, z ktorej je spotrebič vyrobený. Gril predstavuje unikátnu kombináciu kontaktného panini grilu a stolného grilu. Grilované šťavnaté mäso, zeleninu, syry, zapekanú taliansku špecialitu typu panini, alebo opekané klobásy pripravíte s grilom Klarstein za veľmi krátku dobu. Keramický nepriľnavý povrch grilovacích plôch sa postará o to, že sa na zapekacie dosky neprilepí žiadne jedlo. Použitie moderných materiálov, z ktorých je kontaktný gril Buffalo vyrobený, výrazne prispieva k ľahkej údržbe tohoto spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti kontaktného grilu Klarstein Buffalo

  • Veľká grilovacia plocha s antiadhéznou keramickou povrchovou úpravou Ceramic Coating
  • Možnosť grilovania na otvorenej grilovacej ploche kontaktného grilu Klarstein Buffalo
  • Sklopné veko grilu na rýchlu prípravu pokrmov
  • Otočný regulátor teploty na jednoduché ovládanie grilu Buffalo a indikátory pripravenosti
  • Ohrievacie telesá integrované priamo v grilovacích doskách
  • Mierne šikmý sklon grilu na lepšie odvádzanie prebytočného tuku
  • Odnímateľný zásobník odkvapkávajúceho tuku
  • Tepelne izolovaná rukoväť na bezpečné zaobchádzanie s grilom Klarstein
  • Pogumované nožičky kvôli väčšej stabilite spotrebiča

Prvotriedne prepečené pokrmy s kontaktným grilom Klarstein

S kontaktným grilom Klarstein Buffalo môžete pokrmy pripravovať dvoma spôsobmi. Ak vám pôjde o zapekanie panini či toastov, prepečené šťavnaté mäso alebo zeleninu so zachovaním arómy, potom položte surové pokrmy na grilovaciu plochu a priklopte hornou časťou grilu. Pokrmy nemusíte počas procesu grilovania otáčať a pripravíte ich tak v rekordnom čase. V prípade, že vám pôjde o klasické grilovanie na otvorenej ploche, alebo o získanie ešte väčšej plochy na grilovanie, potom odklopte hornú časť grilu. Ten sa tak zmení na klasický stolný gril. Na vzniknutú plochu rozložte pokrmy určené na grilovanie. V oboch prípadoch nastavte na otočnom voliči požadovanú teplotu. Tešiť sa môžete na prvotriedne prepečené lahôdky.

Grilované pokrmy bez prebytočného tuku

Elektrický kontaktný gril Klarstein Buffalo je vybavený odnímateľnou nádobou na tuk, ktorý do nej odkvapkáva v priebehu procesu prípravy pokrmov. Grilované jedlá tak budete môcť servírovať bez prebytočného množstva tuku. Pokrmy pripravené s týmto stolným grilom sa stanú lahodnejšími a zdravšími.

Jednoduchá údržba kontaktného grilu Klarstein

Antiadhézna keramická povrchová úprava Ceramic Coating na grilovacích plochách elektrického grilu Klarstein Buffalo je zárukou toho, že sa na ne pokrmy ani tuk nelepia. Po skončení grilovania ich stačí utrieť vlhkou utierkou, alebo handričkou. Odnímateľnú nádobu na tuk ľahko umyjete bežnými čistiacimi prostriedkami, alebo v umývačke riadu. Pri kontaktnom grile oceníte aj materiál, z ktorého je telo grilu vyrobené. Tým je brúsená ušľachtilá oceľ, ktorá sa ľahko čistí a je vysoko hygienická.


Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na elektrinu
Typ grilu Kontaktný, Stolný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Keramika
Materiál grilu Oceľový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 726 cm2
Šírka plochy na grilovanie 33 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 22 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 13,5 cm
Šírka grilu 41,5 cm
Hĺbka grilu 35 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 3,6 kg

Výbava

Výbava Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet programov 1
Počet grilovacích plôch 2
Dĺžka napájacieho kábla 1,2 m
Kód:  KLAKG590
Produktové číslo:  4060656151590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01