Obnoviť stránku

Kempingový riad

Milujete pobyt v prírode, cestovanie karavanom, tramping a celodenné výlety? Čaká vás v lete táborenie alebo obľúbený kemp? Potom sa vám bude určite hodiť kempingový riad. Klasický ešus dnes môžete doplniť mnohými užitočnými kúskami. Poďte sa pozrieť, aký kempingový riad nájdete v ponuke.

Pokračovať
Spresniť parametre
358 položiek

Kempingový riad

Pri kempovaní či na výletoch v prírode sa nezaobídete bez campingového riadu. Outdoorové riady zahŕňajú široké spektrum riadu, vrátane skladacích hrncov, hrnčekov z nehrdzavejúcej ocele, termosiek alebo riadu plne ekologicky rozložiteľného. Vyberte si kvalitný kempingový riad Tatonka, Sea To Summit, jedálenskú súpravu Mivardi alebo v prírode plne rozložiteľný riad EcoSoulife.

 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08