Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kärcher K 4 Full Control

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher K 4 Full Control

Nedáte dopustiť na perfektnú čistotu aj pri veciach, pri ktorých to iní vopred vzdávajú? Alebo len neradi venujete svoj čas a energiu na činnosti, ktoré idú robiť oveľa ľahšie? Potom rozhodne vyskúšajte tento vysokotlakový čistič Kärcher K 4. Oceníte ho v mnohých situáciách, ktoré budete riešiť okolo vašej domácnosti. Jednoducho vám uľahčí prácu a pomôže vašim ťažko čistiteľným veciam vyzerať znovu ako nové. Skvele sa hodí napríklad na vyčistenie záhradného nábytku, zabudovaného bazéna, zašlej dlažby, bicyklov, motocykla či automobilu a má pre vás hneď niekoľko vychytávok.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Kärcher K 4

  • Power Full Control pištoľ
  • Vario Power Jet nastaviteľné rozšírenie
  • Vstavaný sací mechanizmus na čistiace prostriedky
  • Extrémne mobilný dizajn
  • Vario Power Jet nastaviteľná tryska
  • Flexibilné vďaka 6 m vysokotlakovej hadici

Praktické vybavenie čištiča Kärcher K 4 Full Control na dokonalé výsledky

Pomocou ručnej pištole Powerful Control budete mať dokonalý prehľad o nastaveniach s LED displejom s pomocnými indikátormi. Poskytuje vám tri úrovne tlaku vody a jeden stupeň na čistiace prostriedky. S Vario Power Jet sa tlak ľahko nastaví otočením prídavného zariadenia tak, aby ste získali presne takú energiu, ktorá je vhodná na čistenie povrchu. Takže sa nemusíte obávať poškodenia citlivých plôch. Vďaka tlaku až 130 barov, bude pištoľ nekompromisná aj k odolnejším nečistotám.

Vložte do čističa Kärcher K 4 Full Control špeciálne čistiace prostriedky od značky Kärcher. Vďaka sofistikovanému systému Plug'n'Clean, sa to stáva hračkou. Všetko môžete urobiť pohybom jednej ruky a pištoľ bude okamžite pripravená na prevádzku. Po vyčistení jednoducho čistič zaparkujte tam, kde potrebujete. Avšak aj pri malých prestávkach oceníte možnosť vložiť pištoľ do stojanu priamo na čističi. Jednoduchý pohyb s čističom je zaručený pomocou pevných kolies, teleskopického držadla a prednej, opernej nohy. Vďaka všetkým úpravám a šikovnému použitiu ani neviete, že celé zariadenie má viac ako 11 kg a budete s ním môcť dobre pracovať.

Kärcher K 4 – kvalita v každom detaile

Kärcher je celosvetový špecialista na čistenie, ktorý kombinuje vysokú funkčnosť, kvalitu a používateľskú prívetivosť vo svojich produktoch. Vysokotlakový čistič Kärcher K 4 Full Control určite nie je výnimkou, takže sa môžete tešiť na praktického pomocníka, ktorý vám pomôže zvládnuť náročnú prácu na jednotku s najväčším komfortom. Na dlhú životnosť je čerpadlo vybavené vodným filtrom, ktorý zachycuje častice nečistôt obsiahnuté vo vode.   

Ďalšie informácie:

Vybavenie čističa Kärcher K 4:

  • Plnohodnotná vysokotlaková pištoľ
  • Tryska Vario Power Jet
  • Rotačná tryska
  • Dĺžka hadice VT 6 m
  • Vodou chladený motor
  • Integrovaný vodný filter
  • Dávkovanie čistiaceho prostriedku pomocou systému Plug'n'Clean
  • Adaptér na pripojenie k záhradnej hadici A 3/4"
  • Mäkká taška

Hmotnosť:
11,4 kg (bez príslušenstva)

Rozmery:
58,4 × 30,5 × 39,7 cm

Maximálna teplota vstupnej vody:
40 °C

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 6 m
Prietok 420 l/h
Tlak 130 bar
Výkon 1 800 W
Typ Prenosné

Výbava

Výbava Rotačná dýza
Funkcie S reguláciou tlaku

Pohon

Pohon Elektrický
Kód:  KACZ003a
Produktové číslo:  13240000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19