Obnoviť stránku

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

Domov a auto sú miesta, kde strávite veľkú časť svojho života. O takú časť je potrebné náležite sa starať a vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home je tu práve na to. Čistič Kärcher je so svojimi 120 barmi tlaku pripravený odstrániť aj tú najodolnejšiu nečistotu. Sami si ale na modeli K 3 Premium Full Control Car & Home zvolíte, akú intenzitu si prajete použiť. Množstvo nadstavcov sa nežne postará o vášho miláčika na kolesách a prietok vody až 380 l/h dopraje kúpeľ aj vášmu domovu.

Prednosti čističa Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home

  • Kompaktné rozmery a hmotnosť iba 5,6 kg
  • Bezkonkurenčný výkon čističa Kärcher K 3 Premium 1 600 wattov
  • Tlak nastavíte na 3 rôzne stupne vrátane 1 pre uvoľňovanie čistiaceho prostriedku
  • Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home je vhodný do domu a automobilu
  • Tryska Vario Power Jet v balení.

Kärcher K 3 Premium je lepší

Lepší tlak, lepší výkon, lepší prietok. Kärcher K 3 Premium Full Control Car & Home je jednoducho taký. Špeciálna kefa na umývanie je ideálna do interiérov všetkého druhu. Uvoľňuje hustú penu, ktorá priľne na špine a nekompromisne ju ničí. K 3 Premium zbaví vaše vozidlo sivého povlaku a omladí ho o niekoľko rokov. Vy všetko zvládnete s eleganciou napríklad aj vďaka nádržke na čistiaci prostriedok.

Nič nezanedbajte

O auto už je postarané, zostáva už len váš domov a jeho okolie. Aj tu vám bude Kärcher K 3 Premium stáť verne po boku. Teraz už môžete váš vysokotlakový čistič pustiť na plný výkon a sledovať, ako nečistoty pred obrovským tlakom 120 barov Kärcher K 3 Premium utekajú z vášho pozemku preč. Špeciálny čistiaci prostriedok Patio & Deck vám pri ďalších raňajkách vonku zabezpečí príjemný zážitok.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 6 m
Prietok 380 l/h
Tlak 120 bar
Výkon 1 600 W
Typ Prenosné

Výbava

Výbava Kefa na dlažbu, Kefa na auto, Rotačná dýza
Funkcie S reguláciou tlaku

Pohon

Pohon Elektrický
Kód:  KASK008b
Produktové číslo:  1.602-656.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16