Obnoviť stránku

Kärcher K 3 Car & Home

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher K 3 Car & Home

Kärcher K 3 Car & Home je špeciálne vyvinutý na starostlivosť o domov a automobil. Čistič je so svojimi 120 barmi tlaku pripravený odstrániť sebeodolnejšiu nečistotu. Sami si ale zvolíte, akú intenzitu si prajete použiť. Množstvo nadstavcov sa nežne postará o váš automobil a prietok vody až 380 l/h dopraje kúpeľ aj vášmu domovu. Čistič zaujme aj svojimi kompaktnými rozmermi. Ponúka maximálnu flexibilitu a mobilitu, a navyše ho možno veľmi pohodlne a úsporne uložiť. Ergonomicky tvarovaná rukoväť potom prispeje k jeho komfortnému používaniu.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Kärcher K 3 Car & Home

  • Veľmi účinný vysokotlakový čistič
  • Špeciálne vyvinutý na starostlivosť o domov a automobil
  • Vďaka tlaku 120 barov odstráni aj najodolnejšie nečistoty
  • S možnosťou nastavenia intenzity tlaku
  • S maximálnou flexibilitou a mobilitou
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť na komfortné používanie
  • Vhodný na všetky typy povrchov
  • Kärcher K 3 Car & Home s veľmi bohatým vybavením
  • Systém Easy-click na uloženie príslušenstva na prístroj
  • Farebné vyhotovenie: čierno-žlté

Vyčistí automobil, záhradu i príjazdovú cestu

Lepší tlak, lepší výkon, lepší prietok. Kärcher K 3 Car & Home je skrátka taký. Špeciálna kefa na umývanie je ideálna do interiérov všetkého druhu. Uvoľňuje hustú penu, ktorá priľne na špine a nekompromisne ju ničí. Vysokotlakový čistič zbaví vaše vozidlo sivého povlaku a omladí ho o niekoľko rokov. S rovnako precíznymi výsledkami sa čistič postará aj o odstránenie nečistôt na vašej záhrade či príjazdovej ceste. Hravo si poradí so všetkými typmi povrchov.

Dokonale vybavený

Kärcher K 3 je ideálnym pomocníkom na použitie na stredne znečistené plochy aj na úvodné oplach väčších plôch. Súčasťou jeho bohatého vybavenia je okrem pištole takisto 6 m dlhá vysokotlaková hadica, pracovný nadstavec, rotačná tryska na odstránenie aj veľmi odolných nečistôt, penová tryska, čistič plôch, umývacia kefa a spoľahlivý vodný filter chrániaci čerpadlo pred nečistotami. Vďaka systému Easy-click pritom môžete všetko príslušenstvo ľahko uložiť priamo na prístroji. Kärcher K 3 Car & Home sa postará o precízne vyčistenie automobilu aj plôch okolo vášho domu.

Rozmery:
80,3 × 27,9 × 27,5 cm


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 6 m
Prietok 380 l/h
Tlak 120 bar
Výkon 1 600 W

Výbava

Výbava Nádrž na saponát, Kefa na dlažbu, Rotačná dýza
Funkcie So samonasávaním
Čerpadlo S plastovým čerpadlom

Pohon

Pohon Elektrický
Kód:  KASK027f
Produktové číslo:  1.601-822.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06