Obnoviť stránku

Kärcher K 2

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -23 %
78,90 € 101,90 €

Kärcher K 2

Na vyčistenie mnohých vecí si s handričkou rozhodne nevystačíte. V tej chvíli určite oceníte vysokotlakový čistič od popredného výrobcu Kärcher. Je to skvelý pomocník na čistenie kolies, bez námahy vyčistí záhradný nábytok či náradie. Využiť ho však môžete aj na prekuknutie dlažby, ktorá razom stratí letom nazbieraný nános nečistôt. Jednoducho vám uľahčí prácu a pomôže vašim ťažko čistiteľným veciam vyzerať znovu ako nové. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaný nasávací mechanizmus na čistiace prostriedky
  • Bezúdržbové trojpiestové axiálne čerpadlo
  • Praktické uloženie vrátane háku na káble
  • Mobilný vďaka kolieskam

Praktická výbava pre perfektné výsledky

Aby výsledky boli vždy čo najlepšie, nájdete v balení čističe spoločne s vysokotlakovou pištoľou a tiež rotačnú trysku. Tá pôsobí nekompromisne aj na odolnejšiu špinu. Pre ľahké prenášanie je vybavený tiež párom pojazdných koliesok, takže sa nemusíte obávať fyzickej náročnosti. So štvormetrovou hadicou vás však ani toho posúvania moc nečaká, budete vďaka nej veľmi flexibilní. Tento čistič môžete využiť aj v kombinácii s čistiacim prostriedkom a ešte zvýšiť jeho účinky. 

Kvalita v každom detaile

Výrobca Kärcher je celosvetovým špecialistom na čistenie, vo svojich výrobkoch kombinuje vysokú funkčnosť, kvalitu a užívateľskú príjemnosť. Tento vysokotlakový čistič nie je rozhodne výnimkou a vy sa tak môžete tešiť na rýdzo praktického pomocníka, vďaka ktorému budete zvládať inak náročné práce na jedničku a s čo najväčším pohodlím. Pre jeho dlhú životnosť je vybavený vodným filtrom, ktorý zachytí čiastočky nečistôt obsiahnuté vo vode a chráni tak čerpadlo. 

Doplňujúce informácie:

Vybavenie:

  • Vysokotlaková pištoľ
  • Štandardné Quick Connect
  • Jednoduchý pracovný nadstavec
  • Rotačná tryska
  • VT hadica s dĺžkou 4 m
  • Integrovaný vodný filter
  • Adaptér pre pripojenie záhradnej hadice A3/4"

Hmotnosť:
4,8 kg (bez príslušenstva)

Rozmery:
78,2 × 24,2 × 28 cm

Maximálna teplota prítoku:
40 °C

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 4 m
Prietok 360 l/h
Tlak 110 bar
Výkon 1 400 W
Typ Prenosné

Výbava

Výbava Rotačná dýza
Funkcie S reguláciou tlaku
Kód:  KACZ001c
Záruka: 24 mesiacov
Životnosť: 1 mesiacov
Produktové číslo:  16732200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07