Obnoviť stránku

Kärcher - Zavlažovacie hodiny WT 2

40,90 €

Kärcher - Zavlažovacie hodiny WT 2

Chcete si zachovať záhradu krásne zelenú? Kúpte si praktický časovač WT 2 spoločnosti Kärcher. Dokonale kombinuje výhodu trojcestného kohútikového adaptéra a vodného časovača v jednom. Tieto zavlažovacie hodiny vám umožnia pripojiť 3 hadice na jeden kohútik. Používateľa tiež zaujmú kvalitou, robustnosťou a ergonomickým dizajnom pre praktickú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti zavlažovacích hodín Kärcher WT 2 (2.645-209.0)

  • Trojcestný rozdeľovač vrátane zavlažovacích hodín
  • Pripojenie až 3 hadíc na jeden kohútik
  • Na zavlažovanie malých až veľkých plôch a záhrad
  • Na zalievanie okrasných aj úžitkových rastlín (malé plochy, jednotlivo, črepníkové rastliny)
  • Zavlažovanie sa automaticky zastaví po uplynutí nastavenej doby
  • Prípojka na vodovodný kohútik vrátane predsadeného filtra

Nastavte si dobu zalievania

Časovač Kärcher WT 2 disponuje dvoma kohútikovými konektormi s nezávislými regulátormi pre optimálny prietok vody. V treťom sú integrované zavlažovacie hodiny, na ktorých si môžete nastaviť dobu zavlažovania podľa vlastnej potreby. Maximálna doba môže byť nastavená až na 120 minút. Po uplynutí nastaveného času sa zavlažovanie automaticky vypne. Vďaka konektoru G1 a redukčnému kusu G3/4 možno hodiny použiť univerzálne v spojení so všetkými štandardnými záhradnými hadicami. Jednoduché pripojenie k vodovodnému kohútiku zaručuje plynulý spoj s robustným vnútorným závitom.



Parametre a špecifikácia

Kód:  KASKzavl29
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2.645-209.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14