Obnoviť stránku

Kärcher BP 4 Deep Well

Garancia najlepšej ceny
294,90 €

Kärcher BP 4 Deep Well

Hľadáte možnosti ako využiť prebytočnú dažďovú vodu a vodu z vašej studne? Prečerpajte ju pomocou ponorného čerpadla spoločnosti Kärcher a zavlažujte s ňou vašu záhradku. Problémy s vláčením ťažkej zalievacej kanvy môžete už raz a navždy hodiť za hlavu. Nielenže nebudete pri zavlažovaí nadarmo plytvať cennou pitnou vodou, ale prečerpaním navyše zbavíte dažďovú vodu prebytočných kalov. To sa vám vráti v podobe zdravších nevädnúcich rastlín a trávnika. Vaše výdavky za pitnú vodu znížite na minimum a navyše vás nebude bolieť chrbát. Prístroj je vhodný na záhradné zavlažovanie, ale aj v spojení s tlakovým spínačom, aj na zásobovanie domácnosti úžitkovou vodou.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon motora (700 W)
  • Vstavaný predfilter
  • Kryt čerpadla a pripájacie hrdlo so závitom je z ušľachtilej ocele
  • Vrátane konektora čerpadla a spätného ventila
  • Dištančná nožička ako podpora inštalácie
  • Priložené 15 m lano
  • Pripájacia súprava na pripojenie hadíc s priemerom 3/4 palca a 1 palec
  • Spätný ventil

Neoceniteľný pomocník

Bezproblémový a tichý chod čerpadla je kombinovaný dostatočným výkonom 700 W. Čerpadlo je schopné prečerpať až 4 600 litrov za hodinu. Odporúčaná maximálna teplota čerpanej kvapaliny by nemala presiahnuť 35 °C. Výrobca vybavil plášť a pripájacie hrdlo so závitom naozaj kvalitným materiálom z ušľachtilej ocele, ktorá zaistí dlhšiu životnosť a odolnosť proti nárazom. Čerpadlo pred znečistením chráni vstavaný predfilter a dištančná nožička. O bezpečné spustenie do studňovej šachty sa stará lano s dĺžkou až 15 metrov. Čerpadlo sa tak stane skvelým pomocníkom pre vašu záhradu i dom.

Doplňujúce informácie:
Rozmery: 105 × 105 × 710 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 43 m
Dĺžka kábla 15 m
Hmotnosť 7,1 kg
Max. hĺbka ponoru 12 m
Max. tlak 4,3 bar
Smart Nie
Max. veľkosť pevných častíc 0 mm
Prietok 4 600 l/h
Výkon 700 W
Priemer čerpadla 10,5 cm
Druh ponorného čerpadla Do studne
Plavákový spínač Nie
Priemer prípojky 19 mm (3/4"), 25 mm (1")
Kód:  KACZ011f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  16454210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13