Obnoviť stránku

Kärcher BP 3 Garden Set Plus

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kärcher BP 3 Garden Set Plus

Hľadáte možnosti ako využiť prebytočnú dažďovú vodu? Prečerpajte ju pomocou čerpadla spoločnosti Kärcher a zavlažujte s ňou vašu záhradku. Problémy s vláčením ťažkej zalievacej kanvy môžete už raz a navždy hodiť za hlavu. Nielenže nebudete pri zavlažovaní nadarmo plytvať cennou pitnou vodou, ale prečerpaním navyše zbavíte dažďovú vodu prebytočných kalov. To sa vám vráti v podobe zdravších nevädnúcich rastlín a trávnika. Vaše výdavky za pitnú vodu znížite na minimum a navyše vás nebude bolieť chrbát.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický nožný spínač
  • Ergonomické držadlo
  • Perfektná náhrada polievacej kanvy
  • Pripájací kábel má dĺžku 1,5 metra
  • Pripájací adaptér pre čerpadlá so závitom G1
  • Balenie obsahuje zavlažovaciu súpravu

Polievanie bez starostí

Bezproblémový a tichý chod čerpadla je kombinovaný dostatočným výkonom 800 W. Čerpadlo je schopné prečerpať až 3 500 litrov za hodinu. Plastové telo prístroja nepodlieha korózii a odoláva aj hrubšiemu zaobchádzaniu. Odporúčaná maximálna teplota čerpanej kvapaliny by nemala presiahnuť 35 °C. Prístroj je vybavený vstavaným nožným spínačom, s ktorým sa čerpadlo prakticky zapína a vypína, šetrí zároveň čas a energiu. Kombinácia malej hmotnosti, len 8,1 kg s praktickým a robustným držadlom, mení toto čerpadlo na veľmi ľahký mobilný prístroj. Prístroj je navyše vybavený potrebnou zavlažovacou súpravou. V balení nájdete 3,5 m dlhú vákuovú odolnú špirálovú hadicu, filter a spätný ventil (pripájací závit G1, priemer 3/4 palca) a súpravu záhradných hadíc vrátane 20 m dlhej hadice Kärcher Primoflex (priemer 1/2 palca). Vhodne vybavené čerpadlo možno použiť aj pre zásobovanie pitnej vody z vašej studne. Čerpadlo sa tak stane skvelým pomocníkom pre vašu záhradu i dom.  

Rozmery:
220 × 405 × 260 mm


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 40 m
Dĺžka kábla 1,5 m
Hmotnosť 8,1 kg
Max. hĺbka ponoru 8 m
Max. samonasávacia hĺbka 8 m
Max. tlak 4 bar
Smart Nie
Max. veľkosť pevných častíc 0 mm
Prietok 3 500 l/h
Výkon 800 W
Priemer čerpadla 40,5 cm
Druh ponorného čerpadla Na čistú vodu
Plavákový spínač Nie
Priemer prípojky 19 mm (3/4"), 25 mm (1")
Kód:  KACZ011e
Produktové číslo:  16453570
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04